Proiect Erasmus! Pregătire internațională pentru liceenii de la ”Aurel Vlaicu”

Cel mai recent proiect implementat de Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu”, Erasmus Bus Building Up Skills, ID Proiect: 2018-1-TR01-KA202-058241, se apropie de final.

Joi, 5 august, la sediul liceului a avut loc și diseminarea acestuia. Prin intermediul proiectului, unitatea de învățământ lugojeană a avut drept obiectiv facilitarea formării profesionale a elevilor prin activități care să le capteze interesul.

”Generozitate, optimism, împlinire, determinare, prietenie – sunt cuvintele care-i întâmpină pe cei care trec pragul Liceului Tehnologic Aurel Vlaicu. O școală unde se formează tinerii care au optat spre o meserie tehnică cum ar fi mecanici auto, electricieni, etc., unde condițiile de studiu sunt la un nivel ridicat, prin dotările tehnice din fiecare clasă și nu numai. Mobilierul din sălile de clasă este nou, curățenia e exemplară, echipamentele sunt de ultimă generație și profesorii competenți și dedicați”, spune Henrieta Szabo, directorul Bibliotecii Municipale Lugoj, prezentă și ea la eveniment.

Proiectul Erasmus+ Strategic Partnership a fost coordonat de Akdeniz University, fiind un consorțiu format din două universități din Antalya si Roma, patru licee tehnologice din Lugoj, Spania, Grecia, Turcia și două ONG-uri din Malta și Roma angajate în activități de cercetare și inovare în educație. Acesta s-a desfășurat pe trei direcții cheie: întâlniri transnaționale de management al proiectului Transnational Project Meetings-TPM la Antalya, Burgos si Malta; Intellectual Outputs (IO): 1- CIOurriculum and Content for Training Module Technical Design for Automotive Professionals IO2- Open Education Resources on “Cross Sectoral Technical Design IO3- MODULearn : Model for Lifelong Professional Development through Modular Learning; Learning/Teaching/Training Activities MALTA, în care elevii Liceului Tehnologic ”Aurel Vlaicu” au participat la recondiționarea unui autobuz la parametri de funcționari alături de elevii parteneri din Spania, Turcia și Grecia.

Articolul Proiect Erasmus! Pregătire internațională pentru liceenii de la ”Aurel Vlaicu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*