Proiectul de reabilitare a Câmpului Tineretului și de extindere a Parcului Municipal spre zona Centrului istoric din Baia Mare a fost sabotat în ședința de Consiliu Local. Vezi motivele și ce a declarat primarul Cătălin Cherecheș! VIDEO

Proiectul de reabilitare a Câmpului Tineretului și de extindere a Parcului Municipal spre zona Centrului istoric din Baia Mare a fost sabotat în ședința de Consiliu Local. Vezi motivele și ce a declarat primarul Cătălin Cherecheș!

Ieri, 30 martie 2018, primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în cadrul conferinței de presă organizată la Millenium  a menționat faptul că unul dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea băimăreană a fost sabotat de către  reprezentanții PMP și PSD în cadrul Consiliului Local , e vorba de proiectul de dezvoltare a Centrului Istoric prin modernizarea, respectiv prin reabilitarea și amenajarea Câmpului Tineretului.

Primarul Cătălin Cherecheș a menționat :

Astăzi Consiliul Local a respins continuarea proiectului pe Câmpul Tineretului, de reabilitare a Câmpului Tineretului și de extindere a tot ceea ce înseamnă Parc Municipal spre zona Centrului istoric, știm  acolo există o cârciumă în mijlocul Câmpului Tineretului , pe un teren care avea o relevanță istorică majoră. În  majoritatea fotografiilor, picturilor de acum 100-120 de ani exista acel patinoar, acel lac cu un pavilion care aparținea municipiului, aparținea orașului și care a fost dat la schimb pentru un teren de aceleași dimensiuni pe strada Luminișului . Deci, după mintea unora acum  mai mulți ani , marginea orașului avea aceeași valoare cu centrul orașului , respectiv cu zona Centrului Vechi, respectiv a Parcului Municipal.

Observ cu foarte multă mâhnire faptul că reprezentanții PMP și reprezentanții PSD au sabotat, proiectul de dezvoltare a Centrului Istoric prin modernizarea, respectiv prin reabilitarea și amenajarea Câmpului Tineretului în faza 2 și faza 3, în zona acelei crâșme Kios și a Monumentului Ostașului Român. Consider că este o chestiune care ține de o așa –zisă relaționare transpartinică și cu interese majore care pornesc de la modul în care  s-au pus conducte de gaz prin județul acesta, până la alte chestiuni cu caracter mai puțin onorant sau mai puțin legal.

Voi trata cu foarte multă responsabilitate acest subiect , voi prezenta public printr-o scrisoare  adresată tuturor cetățenilor toate chestiunile care au fost sabotate, viciate de-a lungul timpului în acest oraș de către reprezentanți ai mediului politic , consider că este momentul să tragem un semnal de aalrmă către conducătorii acestor partide și să își sancționeze într-un mod foarte ferm membrii care tratează cu dispreț comunitatea băimăreană și lucrurile acestea cred că vor trebui să aibă un sfârșit și mă voi lupta cu toate puterile mele pentru a stabili, foarte clar sau a restabili ordinea legală în municipiu Baia Mare și a recupera proprietățile care au aparținut municipiului Baia Mare.”

Publicată de Cătălin Cherecheș pe 30 Martie 2018

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*