Proiectul susținut de FRF, promovat în presa din Anglia

Aventura celor 55 de străini în România, în cadrul proiectului “Football in Heaven” din luna septembrie a anului trecut a ajuns în revista “Football Weekends”

Suporterii din Anglia, Norvegia, Scoția, Țara Galilor, Germania, Spania, Franța, Danemarca, Turcia și Cehia au urmărit din tribune ambele partide ale României din luna septembrie a anului trecut, cu Spania și Malta, precum și jocuri din ligile inferioare în județele Prahova și Brașov, la Bușteni, Rupea, Brașov și Comarnic.

Acțiunea a fost cel mai mare eveniment de ”football groundhopping” internațional organizat vreodată!

”Football in Heaven”, proiect susținut de FRF, își propune să promoveze fotbalul din ligile inferioare ale României. Între 5 și 8 septembrie 2019 a avut loc cea de-a patra ediție a proiectului, iar povestea acesteia a fost publicată în revista “Football Weekends”.

Precedentele ediții FiH s-au desfășurat în județele Suceava, Neamț și Sibium, iar următoarea va avea loc în luna martie a acestui an și se va organiza la Bistrița Năsăud și Suceava.

„Ne-am propus să le arătăm oamenilor care vin alături de noi cât de autentic și unic, până la urmă, e fotbalul în toate zonele României. Partidele naționalei au fost surprize de care s-au bucurat. Fanii provin din cele mai diferite medii sociale, de la profesori, la jurnaliști, politicieni sau ingineri petroliști. Au fost impresionați de peisajul de la Bușteni, de prietenia de la Rupea și de primirea pe care au avut-o la Comarnic. A fost o experiență minunată pentru toți cei implicați”, a spus Emanuel Roșu, inițiatorul proiectului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*