Proiectul Turris Turnu Magurele produce invidie | Fostul căpitan al echipei, Bogdan Matei, luat la tinta de jurnalisti

Imediat dupa meciul pierdut de Turris Turnu Magurele la Timisoara, in presa sportiva au aparut informatii care sa destabilezeze atmosfera de la club, mai multe articole, au aparut in presa online :ca antrenorul Erik Lincar ar fi fost obligat sa isi prezinte demisia, ca lotul de jucatori este separat in doua tabere, totul fals. Mai mult, fostul capitan de la Turris, Bogdan Matei, a incercat sa discute cu unul din jurnalistii care au scris aceste ‘perle’, iar acesta din urma a ales sa faca publica conversatia cu fotbalistul turnean, total neprofesionit.Antrenorul echipei, Erik Lincar a reactionat la aceasta informatie, pe o retea de socializare.

Aș vrea să dezmint câteva informații apărute azi, in presă!
Nu mi s-a cerut demisia.
Nu există nici un conflict între mine/jucători și patronul echipei. Și aici la Turnu Măgurele, ca și la celelalte echipe pe care le-am antrenat am avut parte de relatii profesionale de bună calitate, cu patronii de club.
Altfel, nu aș fi acceptat colaborarea.
Cunosc caracterul jucătorilor și mă îndoiesc că vreunul dintre ei s-ar coborî la acest nivel și ar face afirmații neadevărate.
Deși în ultimele 24 de ore am avut parte de multe intrigi din afara clubului cred cu tărie că abilitățile, calitățile și caracterul jucătorilor mei vor triumfa- a scris Erik Lincar pe pagina de Facebook.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*