”Promoție” Timiș + ”Municipal” Lugoj

Campionatul Judeţean Timiș al categoriei ”Promoţie” a programat o nouă etapă la sfârșitul acestei săptămâni, la fel cum a fost cazul în Campionatul Municipal Lugoj, rezultatele și ierarhiile fiind enumerate pe coloana clasamentelor. Mai jos, câteva succinte aprecieri…

Seria I

Schimbare de lider, Fortuna II Becicherecu Mic cedând fotoliul fruntașei în favoarea celor de la Satchinez, care au învins pe propriul teren cu 4-1, surprinzător, chiar la trei goluri diferenţă, urcând astfel pe locul întâi, cu 16 puncte la activ, pe când învinşii au rămas cu 15 puncte, pe locul secund. Pe poziția a treia a urcat Avântul Bobda, cu 13 puncte, după victoria în deplasare la Beba Veche. În schimb cei din Sînandrei sunt în regres, la a doua înfrângere consecutivă, după ce au deținut supremaţia timp de 4 etape.

Seria a II-a

Chiar dacă a fost anulat rezultatul înregistrat cu Şoimii Pustiniş, aspect valabil în cazul tuturor echipelor care au jucat cu această grupare retrasă din campionat, Timişul Uliuc este lider cu 15 puncte grație succesului la un scor de forfait pe teren propriu, cu cei din Diniaş.

Pe locul secund este ASO Deta II, cu 12 puncte, după ce a cedat în această etapă în deplasarea efectuată la Partoş. Scorul rundei a fost realizat de Voinţa Ionel, 8-0 acasă cu cei din Stamora Germană. Şi Vucova a obţinut o victorie la scor, însă în deplasare la Tolvădia, pe când Soca a conturat un scor mare dar așa cum era de aşteptat, acasă cu cei de la Denta.

În ceea ce privește întrecerea Campionatului Municipal Lugoj, toate cele cinci partide programate s-au disputat fără probleme, gazdele înregistrând în general victorii, cu excepţia egalului la unu reuşit de Tomeşti la Ohaba Forgaci, care este pe locul întâi, grație golaverajului.

Pe locul secund, Micro 2 Lugoj, tot cu 10 puncte, însă cu un golaveraj mai slab decât prima clasată. Surprinzătoare înfrângerea Racoviţei la Margina dar şi a celor de la Timişul Jabăr la Micro 2 Lugoj.

 

The post ”Promoție” Timiș + ”Municipal” Lugoj appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*