Promovare amânată: Viitorul Arad – Atletic Olimpia Gherla 0-2 + FOTO

Visul promovării în Liga a II-a s-a risipit în rândul fotbalistelor de la Viitorul după eșecul din derby-ul cu Atletic Olimpia Gherla. Confruntarea s-a jucat chiar pe arena din Livada, unde arădencele au avut o primă repriză bună, dar insuficient pentru a rezista în fața unei formații mai valoroase.

În primele 45 de minute Vanu și Guțu au irosit două ocazii de singur cu portarul, prilej pentru teamul din județul Cluj să treacă în avantaj la prima acțiune mai periculoasă. În minutul 52, Alexandra Iușanu, fostă fotbalistă de Liga I în România și Cipru a înscris cu un șut cu efect de la 16 metri. Cu 20 de minute înainte de final s-a accidentat și Guțu, iar Maria Mureșan a liniștit lucrurile pentru oaspete cu 20 de minute înainte de final.

„Am mai avut ocazii, mai ales din faze fixe, dar am avut mult ghinion, nu a intrat mingea în plasă. Am ratat promovarea, nu avem ce face, fetele de la Gherla sunt cele mai bune din serie. Mai sunt două etape, la Cisnădie și acasă cu Juventus, ne luptăm pentru un loc pe podium”, a spus la finalul partidei antrenorul-jucător, Valentina Calalb.

Meszaroș – Mihuțiu, Dreucean, Covaci, Preală – Covaciu, Chiș, Mihăieș, Prunar – Vanu, Guțu a fost primul „11” al Viitorului, pe parcurs mai intrând pe teren Buda și Cristea.

Galerie FOTO semnată Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Promovare amânată: Viitorul Arad – Atletic Olimpia Gherla 0-2 + FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*