Becali a anuntat cand se va da decizia finala in procesul cu Armata: „Expertiza contabila va decide prejudiciul, nu ce vor ei”

UPDATE / Gigi Becali a vorbit despre procesul pe care FCSB il are cu Armata si a anuntat ce se va intampla cu prejudiciul de 37 de milioane de euro cerut de CSA Steaua.

Becali a anuntat ca decizia care trebuia sa fie anuntata azi a fost amanata pentru trei luni, iar in cazul in care va trebui sa achite un prejudiciu acesta nu va fi nicidecum de 37 de milioane de euro.

Nu se ia nicio decizie. S-a amanat deja, cred ca se va da peste 3 ani o decizie. Decizia de la Tribunal este amanata pentru mai.

Se va face o expertiza, iar daca o sa le dea vreun prejudiciu, le va da maxim 20.000 sau 30.000 de euro. Am dus instantei un tabel cu cati bani au cesionat ei marca in astia 3 ani de cand o au. In primul an au facut 12 euro, in al doilea an 10.000 si in al 3-lea an 8000. Deci ei in 3 ani au 18.012 euro. Asta e prejudiciul.

Atata au produs ei in trei ani. Expertiza contabila va decide prejudiciul, nu ce vor ei. Nu costa nici societatea mea, patrimoniul meu, 37 de milioane asa cum zic ei. Ei trebuie sa arate ca din cauza mea au pierdut 37 de milioane, ca i-am oprit eu”, a spus Becali pentru gsp.ro


stirea initiala …

Magistratii Tribunalului Bucuresti sunt asteptati sa se pronunte, astazi, in procesul in care CSA Steaua ii cere despagubiri de aproximativ 37 de milioane de euro lui Gigi Becali ca urmare a celor zece ani (2004-2014) in care omul de afaceri s-a folosit ilegal, sustine Florin Talpan, de marca „Steaua”. Daca Tribunalul Bucuresti se va pronunta miercuri in aceasta cauza, decizia va putea fi atacata.

 

Gigi Becali a anuntat deja ca, daca va pierde, va renunta la club pentru ca n-are de gand sa plateasca acesti bani.

The post Becali a anuntat cand se va da decizia finala in procesul cu Armata: „Expertiza contabila va decide prejudiciul, nu ce vor ei” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*