Pronunţarea unei decizii definitive în dosarul în care sunt judecaţi Vlad Cosma şi Mircea Cosma – amânată

Judecătorii instanţei supreme au amânat ieri pronunţarea unei decizii definitive în dosarul în care Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de corupţie, sentinţa urmând să fie anunțată pe 22 martie, potrivit Mediafax.
DNA a cerut pentru cel dintâi condamnarea la 4 ani şi 8 luni de închisoare, în vreme ce pentru cel din urmă a solicitat menţinerea primei pedepse de 8 ani.
La ultimul termen al procesului în care fostul deputat Vlad Cosma şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, sunt acuzaţi de trafic de influenţă, respectiv luare de mită şi abuz în serviciu, Vlad Cosma le-a spus magistraţilor că îşi menţine nevinovăţia şi că, în cazul în care magistraţii îl vor găsi vinovat, îi roagă să aibă în vedere faptul că va deveni tătic. Şi tatăl său, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a spus cu ochii în lacrimi că este nevinovat.
Vlad şi Mircea Cosma au fost trimişi în judecată de către DNA în aprilie 2014, alături de alte două persoane. Vlad Cosma este acuzat de trafic de influenţă, Răzvan Alexe este cercetat pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu sunt judecaţi pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*