Protest cu mască… împotriva măștii! Lugojenii vor contesta obligativitatea măștilor în școlile din oraș

Claudiu BuciuLugojul va protesta, duminică, împotriva purtării măștilor în școlile lugojene, după ce Primăria Municipiului Lugoj a autorizat un astfel de protest. Doar că acesta se va desfășura…cu masca pe figură.

Duminică, 20 septembrie, la Lugoj va avea loc în premieră un protest împotriva purtării măștilor de către elevii și personalul didactic din școlile din municipiu.

Protestul a fost inițiat, în numele unui grup de părinți și aparținători ai copiilor, de doamna Codruța Popovici, după ce și la Timișoara au fost lansate astfel de chemări în spațiul public.

Acțiunea se va desfășura pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 10 și 12.

Primăria, prin Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, a dat aviz favorabil manifestării, cu condiția respectării legislației în vigoare privind măsurile de prevenire a contaminării cu noul coronavirus Sars CoV 2, respectiv distanțarea socială.

Inițiativa este una controversată și probabil va crea noi dispute între cei care vor eliminarea măștilor și cei care cred că, prin îndepărtarea lor, se elimină și ultima barieră în calea răspândirii virusului. Mai ales că deja aceste opinii se fac auzite pe rețelele de socializare.

Articolul Protest cu mască… împotriva măștii! Lugojenii vor contesta obligativitatea măștilor în școlile din oraș apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*