ProVolei Arad este lider în seria de vest din A2 după succesele clare cu Oțelu Roșu și LAPI Dej

UVVG ProVolei Arad a încheiat, ieri, turul Diviziei A2, seria Vest, cu două victorii categorice, 3-0 la seturi (25-17, 25-22, 25-22) cu CS Oţelu Roşu şi 3-0 (25-14, 25-12, 25-20) cu gazdele de la CNEV – LAPI Dej. Au fost două prestaţii solide ale echipei arădene, care va încerca şi în acest sezon să forţeze promovarea în elită.

Antrenorul Marius Mascovits a contat pe următorul lot: Lorand Lovas, Sergiu Gligor, Balazs Csiszar, Adrian Both, Marius Cristian Bădulescu, Alex Ciubotariu, Alin Filipan, Filip Tocoian, Daniel Dincă, Patric Creța și Mark Timotity.

Cu 10 puncte acumulate, în urma unui bilanţ de trei victorii și un punct câștigat după înfrângerea de acasă, 2-3 cu CSM Suceava, Aradul este lider în serie, dar nu va juca la următorul turneu și asta pentru că și-au disputat toate meciurile din turul sezonului. În seria de est a ligii secunde, primele două clasate sunt Rapid, 11 puncte și Academia de Volei Constanța, cu 10 puncte.

0
0

Articolul ProVolei Arad este lider în seria de vest din A2 după succesele clare cu Oțelu Roșu și LAPI Dej apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*