ProVolei ia startul în noul sezon al Diviziei A2 pe teren propriu: Mascovits antrenează o echipă 100% arădeană

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, cunoscută ca „Generală 18”, va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni meciul inaugural al sezonului pentru divizionara secundă ProVolei. „Propunem o echipă formată 100% din arădeni. Am încredere în acești copii, iar în viitor sunt convins că o să apară și rezultatele”, spune profesorul Radu Sabău, președintele UVVG ProVolei Arad.

Echipa arădeană va înfrunta, vineri, 20 noiembrie, de la ora 12, pe CSM Suceava, în singurul meci al turneului seriei de vest din Divizia A2 (liga secundă). Cele două echipe din Zalău au anunţat că nu se prezintă, fiecare având serioase probleme, una de ordin financiar iar cealaltă de ordin sportiv, în vreme ce formaţia din Oțelu Roșu nu este programată la acest turneu.

Lot format din 11 jucători, cu Mascovits şpe banca tehnică

Lotul pe care antrenorul Marius Mascovits, aflat și în postura de jucător, se va baza în sezonul 2020-2021 este format din: Adrian Both, Csizar Balasz, Lorand Lovas, Filip Tocoian, Sergiu Gligor, Patric Creța, Alin Filipan, Daniel Mihăilescu, Mark Timotity și Alexandru Ciubotariu. Reamintim că echipa arădeană de volei masculin a promovat în vară în prima ligă, însă a renunțat la participare din motive financiare, în condiţiile în care nu a găsit spriijin de pe plan local.

0
0

Articolul ProVolei ia startul în noul sezon al Diviziei A2 pe teren propriu: Mascovits antrenează o echipă 100% arădeană apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*