Prunea a dezvaluit cine l-a convins pe Lupescu sa candideze pentru sefia FRF: „Nu am fost nici eu, nici Panduru, nici Hagi, nici Popescu”

Florin Prunea a fost inca de la inceput foarte sigur ca Ionut Lupescu va candida si va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal, dar fostul portar a recunoscut ca decizia finala l-a luat prin surprindere.

Lupescu a fost convins in cele din urma sa candideze, dar Prunea a dezvaluit ca nu Generatia de Aur l-a adus in tara. Potrivit spuselor fostului presedinte de la Iasi, cei care au reusit sa il convinga pe Ionut Lupescu sunt membrii afiliati.

„Decizia finala luata de Ionut Lupescu a fost o surpriza mare. Chiar daca eu eram foarte optimist inaintea raspnusului sau, nu l-am convins nici eu, nici Panduru, nici Hagi, nici Popescu, nu ma asteptam sa-si lase linistea de la UEFA, siguranta de acolo, mediul de acolo, chiar nu ma asteptam. Cei care l-au convins au fost membrii afiliati. Au facut o presiune constanta si eram convins ca va ceda acestor rugaminti constante. Ionut se intoarce in Romania numai si numai sa ajute fotbalul, sa-i dea fotbalului ceea ce ne-a dat noua tuturor fostilor jucatori.

A contat foarte mult si parerea lui Mircea Lucescu. Foarte mult a contat. Ultima intalnire cu nea Mircea a fost la parastasul lui nea Culae Lupescu. Am petrecut atunci 4-5 ore impreuna, am servit masa, a contat foarte mult si parerea lui nea Mircea. Toti oamenii care iubesc fotbalul si care se pricep la fotbal ne cer sa readucem fotbalul romanesc acolo unde ii este locul.

Suntem atacati din toate partile de aceste personaje platite cu bani grei la FRF. Cu bani grei, ca sa fim clari. Ne spunem si noi punctul de vedere civilizat, dar vad ca apar tot felul de mizerii. De ce? Noi asa credeam si avem dreptul sa ne dam cu parerea, pentru ca am transpirat in tricoul echipei nationale, am jucat fotbal si ne pricepem la fotbal” , a declarat Florin Prunea, potrivit Telekom Sport.

The post Prunea a dezvaluit cine l-a convins pe Lupescu sa candideze pentru sefia FRF: „Nu am fost nici eu, nici Panduru, nici Hagi, nici Popescu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*