Prunea nu îi recomandă lui Burleanu să meargă la meciurile UTA-ei cu stadionul plin: „A vrut să-i nenorocească, dacă-l prind aia…”

Florin Prunea a fost mereu un estimator al „Bătrânei Doamne”. Fostul portar al naționalei a vorbit cu respect despre gruparea „roș-albă”, ultima oară chiar înaintea meciului de Cupă, din toamna lui 2019, dintre echipa sa de suflet, acolo unde și activa la acea vreme ca președinte executiv și trupa lui Laszlo Balint, care se afla în plină luptă pentru promovare. „Mă bucur că sunt din nou la Arad, un oraș care respiră pentru fotbal și pe care îl așteptăm în Liga 1. Disputăm mâine un meci de Cupă în care nu avem voie să greșim, căci Cupa este un obiectiv major pentru noi. Întâlnim o echipă UTA bună, cu un antrenor la fel de bun și o conducere puternică. Se lucrează chiar foarte bine la club, sunt rezultate bune și la nivel de copii și juniori, iar când va fi gata noul stadion și infrastructura va fi pe măsură. Se va crea o emulație extraordinară, cred că UTA va promova anul acesta. Vom accepta cu plăcere invitația să jucăm pe noul stadion, dar, mai degrabă, o așteptăm pe UTA în Liga 1. Mi-este o echipă dragă mie și o așteptăm pe prima scenă, acolo unde îi este locul”, spunea Prunea pe 23 septembrie 2019, în preziua disputei dintre utiști și „câinii roșii”, terminată cu succesul ultimilor cu 3-1 pe arena „Motorul” din Arad.

Următoarea intervenție a lui Prunea în apărarea „Bătrânei Doamne” a venit în mai 2020, când Răzvan Burleanu și acoliții săi de la conducerea FRF au optat pentru un sistem play-off, cu înjumătățirea punctelor, pentru stabilirea echipelor ce vor promova la finalul stagiunii pandemice, 2019-2020. „La liga 2 e fără precedent! Aş vrea să-l văd pe preşedintele Burleanu dacă merge vreodată la Arad şi ce le spune el suporterilor ăia frumoşi, antrenorilor, jucătorilor. Aşa respect arăţi tu oamenilor ăstora?  Adi Lucaci (n.r. fost fotbalist UTA și președinte al AJF Arad decedat pe 12 aprilie), săracul, nu s-a răcit şi tu le iei punctele? Cum e posibil să îi iei atâtea puncte unei echipe care era ca şi promovată? Se duc oamenii ăia peste el dacă nu promovează!” declara fostul „goalkeeper” într-o intervenţie la emisiunea Digi Sport Special.

Ieri, Prunea l-a atacat din nou pe Răzvan Burleanu, fiind convins că președintele FRF n-a vrut-o pe UTA în Liga 1. Invitat la ProSport Live, Prunea a fost impresionat de atmosfera făcută de ultrașii echipei lui Laszlo Balint la derby-ul cu FCSB (1-1) și știe de ce Burleanu nu merge la Arad. „Mă uitam la atmosfera de la Arad și mă gândeam cât s-a chinuit Burleanu și FRF să nu promoveze UTA. Au avut 13 puncte avans și le-au înjumătățit punctele spre sfârșitul campionatului, ca să ajute alte echipe să promoveze. Altă explicație nu ai! Cu siguranță, a fost premeditat! Nu-i recomand să meargă acolo. Dacă îl prind ăia… ce bannere sunt împotriva lui. Mă gândeam ce echipă au vrut să nenorocească, dar au avut tăria să meargă până la capăt”, au fost cuvintele fostului dinamovist la ProSport Live.

0
0

Articolul Prunea nu îi recomandă lui Burleanu să meargă la meciurile UTA-ei cu stadionul plin: „A vrut să-i nenorocească, dacă-l prind aia…” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*