PSD Prahova: Ca să poată candida la funcţii în Prahova, trei candidaţi PNL s-au mutat împreună, într-un apartament de 40 mp!

Un apartament din Plopeni pare să fi devenit un imobil foarte căutat de către candidații Partidului Național Liberal la diferite funcții. Da, ați citit bine, este vorba despre un apartament minuscul, de doar 40 de metri pătrați, aflat într-un bloc din cartierul Diana al orașului altădată muncitoresc Plopeni!
Iulian Dumitrescu (candidat la președinția Consiliului Județean Prahova), Dumitru Tudone (candidat pentru un post de consilier județean) și Dragoș Niță (candidat la Primăria Plopeni) se înghesuie cu toții, cel puțin în acte, în apartamentul modest pus la dispoziție de domnul Niță și conviețuiesc, Dumnezeu știe cum, alături de familiile domniilor lor. Sau nu?
În acte, cei trei figurează cu domiciliul la aceeași adresă, primii doi fiind luați în spațiu de Dragoș Niță. Dacă vă întrebați de ce, răspunsul este simplu!
Fiindcă atât Dumitru Tudone, cât și Iulian Dumitrescu sunt atât de prahoveni încât, anterior, aveau domiciliul în acte în… Călărași.
În județul Călărași pe care Dumitrescu și angajatul său, Tudone, l-au administrat cu atâta corectitudine încât i-au îngrozit și pe jurnaliștii de la „România, te iubesc!”.
E grav și trist că, după ce au „terminat” treaba în Călărași, „înghesuiții” vor să pună mâna pe județul Prahova. Iar aranjamentele pe care le fac în actele de identitate denotă deopotrivă disperare, caractere periculoase și înșelătoare!
Cu toate aceste sforțări ale domniilor lor, suntem convinși că prahovenii nu se vor lasa păcăliți!
P.S. Când și-a încheiat mandatul de parlamentar în circumscripția electorală nr. 12 Călărași, Iulian Dumitrescu s-a transferat la Prahova, căpătând buletin de Plopeni, cu sprijinul direct al subordonatului său din partid, Dragoș Niță. Care, se vede treaba, a mers mai departe cu milostenia și l-a primit în spațiu, anul acesta, și pe un alt fugar din Călărași – Dumitru Tudone!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*