Pulpă de pui umplută cu verdeață în crustă de alune

Ingrediente (2 porții) 200 g smântână 2 pulpe dezosate 3 morcovi 4 cartofi noi 1 ardei gras 10 fire sparanghel 1 ceapă 1 ou pătrunjel proaspăt busuioc proaspăt pesmet alune pisate ulei sare piper Preparare Se fierb 2 morcovi și 4 fire de asparagus, în apă cu sare. Se toacă pătrunjelul și busuiocul, aproximativ o lingură din fiecare. Se adaugă piper proaspăt măcinat și un praf de sare. Se amestecă bine. Se bat pulpele de pui. Se întinde amestecul de verdeață pe fiecare și se pun fire de asparagus și un morcov. Se rulează foarte bine și se trec prin ou. Se pun într-o tavă tapetată cu foaie de copt și se tăvălesc prin pesmet amestecat cu alune pisate. Se coc 60 minute la foc moderat. Restul de legume se ung cu ulei, se presară cu sare și se frig pe grătar. Pulpele umplute se servesc cu garnitură de legume și sos de smântână amestecată cu verdeață.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*