Punct final în Liga DeSavoia, Napoli e noua regină a minifotbalului arădean!

Polii de putere se schimbă în minifotbalul arădean. Premiere sau AC Luciano, echipele ce au reprezentat județul nostru la Supercupa României de la Oradea, din urmă cu trei săptămâni, nu au prins primele șase locuri în ediția 2021 a Ligii DeSavoia, organizată de Cristi Barna și Cristi Lăzău sub forma unui singur tur.

Noua „regină” se numește Napoli și a câștigat titlul la un punct în fața celor de la Flamura Roșie. „Alb-albaștrii” au avut meci de foc, astăzi, în cadrul ultimei etape chiar în fața celor de la Premiere, pe care – însă- i-au învins cu 2-1. Claudiu Pantin și Marcel Bercu au marcat pentru campioni, în timp ce pentru trupa lui Radu Anca a înscris doar Bogdan Burlă. Astfel, succesul Flamurei (6-3) cu Sistema a contat doar pentru statistică, în timp ce pe ultima treaptă a podiumului a urcat FC Motorul.

De-a lungul celor 15 runde, Napoli a contat pe: Paul Tuduca – Claudiu Ban, Răzvan Blănaru, Claudiu Sighete, Andrei Ștefan, Darius Pîrv, Sebastian Popa, Vlad Filimon, Alex Gornic, Kevin Trabalka, Marcel Bercu, Bogdan Mormoe, Darius Nadiu, Claudiu Pantin, Sebastian Cotuna, Roland Sandu, Ovidiu Mezzo și Daniel Bulza. Antrenorul echipei este Cosmin Bătrân, conducători – Cristian și Claudiu Negrea. Sponsorul celor de la Napoli este Lomilux Arad. 

La final, Paul Tuduca a fost desemnat cel mai bun portar al campionatului, iar Vlad Filimon – jucătorul turneului, iar Napoli va reprezenta și Aradul la turneele finale organizate de Federația Română de Minifotbal în vara anului 2022. „În primul rând, aș vreau să mulțumesc familiilor colegilor mei, în special soțiilor și iubitelor lor pentru că le-au acceptat plecările la fotbal în fiecare duminică. Apoi, aș mai vrea să le mulțumesc băieților pentru devotament, seriozitate și atitudine, mă înclin în fața lor. Este de subliniat faptul că echipa este formată integral din prieteni care au aceeași pasiune, fotbalul! Am luptat până la capăt, iar victoria am sărbătorit-o în familie, familia Napoli”, a spus la final Cosmin Bătrân.

În final, să mai menționăm că cel mai bun marcator al Ligii DeSavoia din acest an a fost Darius Dolga, fostul fundaș al celor de la Șoimii Lipova.

Competițiile la Baza DeSavoia continuă în ligile doi și trei și Cupa României.

0
0

Articolul Punct final în Liga DeSavoia, Napoli e noua regină a minifotbalului arădean! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*