Raliul Carpaţi Retro ia startul vineri, la Arad! Lipova şi Săvârşinul sunt incluse în traseu

Raliul Carpați Retro a fost lansat de Retromobil Club România în anul 2000, ca o continuare a tradiției Festivalului Automobilelor de Epocă desfășurat la Sinaia începând cu anul 1983, eveniment care includea și un raliu de regularitate pe ruta București – Sinaia. După 22 de ani, Raliul Carpați Retro ajunge în Banat, la Arad și Timișoara. Startul are loc la Arad, vineri, în data de 27 august, ora 10, din strada Corneliu Coposu nr. 22, iar participanții vor parcurge un traseu de poveste ce trece prin Lipova și Săvârșin, pentru a înnopta la Timișoara.

A doua zi, după un periplu prin Lugoj și prin locurile natale ale lui Traian Vuia, piloți, copiloți, însoțitori și organizatori vor reveni la Timișoara pentru închiderea evenimentului și cina festivă. Termenul limită de înscriere este miercuri, 25 august, iar detalii suplimentare se pot găsi pe https://retromobil.ro/… și https://bit.ly/3iBa2ax. Numărul maxim de echipaje admise la start este 40.

0
0

Articolul Raliul Carpaţi Retro ia startul vineri, la Arad! Lipova şi Săvârşinul sunt incluse în traseu apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*