Rămân în aşteptare, pentru calificare

CSM Sighetu Marmației – CSM Ploiești 64-86 (26-41)

Bogdan Chitic

Sala: Liceul Tehnologic Forestier. Spectatori: 100.
Scorul pe sferturi: 8-22, 18-19, 26-19, 12-26.

CSM Ploiești: Burlacu (22 puncte, 4×3), Melnic (20), Topologeanu (16), Santana (15, 1×3), Vrabie (4), Bărbuceanu (4), Arteni (3, 1×3), Tăicuțu (2), C. Dumitru, V. Dragomir, Carabulea, Lungu. Antrenori: Cătălin Burlacu și Ionuț Ivan.

Obligați să câștige în ultima etapă a fazei semifinale pentru a păstra șanse de calificare la turneul final al Ligii 1, baschetbaliștii de la CSM Ploiești și-au îndeplinit partea lor de ecuație. Burlacu și compania s-au descătușat în nordul țării și au învins pe CSM Sighetu Marmației mult mai clar decât o făcuseră în urmă cu doar câteva zile, la Ploiești, iar acum așteaptă cu interes deznodământul jocului de la Constanța, din această seară, unde o victorie o oaspeților ar fi echivalentă cu acontarea biletelor pentru turneul de promovare.
Băieții antrenați de Cătălin Burlacu și Ionuț Ivan nu au avut probleme în a se impune la o diferență confortabilă în Maramureș, chiar și fără Ad. Tudor, Dogaru sau Crăciun, absenți de la acest joc. Ploieștenii au câștigat trei dintre cele patru sferturi ale întâlnirii cu o formație intrată de mult în vacanță, pentru care întâlnirea cu Burlacu, Santana și Melnic – autori a 57 de puncte! – a reprezentat o adevărată sărbătoare, în micuța sală a Liceului Tehnologic Forestier. Astfel, CSM Ploiești încheie faza semifinală cu un bilanț de 8-6, dar are nevoie de un eșec al constănțenilor, pentru a prinde turneul final.
Liga 1, faza semifinală, etapa a XIV-a:
CSM Sighetu Marmației – CSM Ploiești 64-86
CN Aurel Vlaicu București – CSO Voluntari (astăzi, ora 15:00)
ABC Athletic Constanța – Știința București (astăzi, ora 19:00)
CSM Mediaș – CS Cuza Sport Brăila (mâine, ora 12:00)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*