Ramona Dzitac, demisionara din partid: „PMP Lugoj s-a pupat pe gura cu PSD de atatea ori, incat nu realizeaza ce a devenit”!

Demisia Roxanei Iliescu din PMP Timis si de la conducerea Consiliului Judetean Timis, a fost urmata de demisia Ramonei Dzitac din filiala Lugoj.Tanara exclusa saptamana trecuta din partid, alaturi de consilierul local Fedor Masnita, nu a mai facut contestatie ci a preferat sa demisioneze. Ramona Dzitac a lansat un comunicat pe pagina sa de Facebook, in care arata motivele care au determinat-o sa ia acesta decizie, acuzand totodata conducerea PMP Lugoj ca este una formata din profitori care nu dau doi bani pe valorile PMP si care doresc sa ocupe functii publice, fara niciun efort, urmarindu-si doar propriile interese.

M-am inscris in acest partid pe cand aveam 21 de ani, fiind sedusa de valorile PMP. M-am implicat la nivelul PMP Lugoj si am facut mai tot ce se putea ca voluntar. Am facut membri peste 65% din actuala organizatie PMP Lugoj, am completat dosare pentru candidatii de la alegerile locale, am candidat la Consiliul Judetean si la Camera Deputatilor, am organizat sedinte si intalniri locale, am mobilizat delegatii pentru diverse evenimente ale PMP, am lipit afise, am distribuit pliante, felicitari si carti postale, ziare, am plantat pomi si am impartit flori de 1 si 8 Martie, am organizat sedinte si seminarii, echipe de voluntari si delegati in sectiile de vot, intalniri cu cetateni, dar am fost batjocorita si umilita de catre membrii PMP in ziua alegerilor judetene”, a spus Ramona Dzitac.

 

Am muncit cu entuziasm convinsa fiind ca PMP reprezinta solutia pentru dezvoltarea Romaniei. Am convins oameni sa voteze cu PMP, dar acum nu stiu ce sa le zic cand ma intalnesc cu ei pe strada dupa alegeri.

Viata de partid era un nesfarsit sir de sedinte, lupte fratricide pentru functii politice, in asteptarea vremurilor bune cu posturi, pentru care trebuia sa treci peste cadavrele colegilor. In perioada asta membrii PMP au devenit doar o masa de manevra pentru PMP Lugoj, iar cei care au condus organizatia la nivel judetean au distrus orice forma de competitie interna promovand aplaudaci, YES-man-ul devenind liberalul model”, mai arata Ramona Dzitac. Se taia si spanzura in dreapta si stanga, fiind promovati oameni pe criterii de gasca si fidelitate platita la abonament din banii contribuabililor.In aceste conditii, in 15 mai, dupa ce i-am cerut public demisia domnului Cornel Samartinean, am fost exclusa din PMP. Partidul Basist, partidul in care am crezut, se transformase intr-o organizatie in care nu mai aveai dreptul nici macar sa vorbesti, daramite sa faci ceva pentru cetatenii care au votat acest partid. Care partid si care baza? Filiala PMP Lugoj este plina de profitori care nu dau doi bani pe valorile PMP si care isi doresc doar functiile publice, fara niciun efort. Ultimul ceas in care mai puteau sa schimbe ceva si sa evite dezastrul a trecut de prea multa vreme”, declara tanara Ramona Dzitac.

 

PMP Lugoj s-a pupat pe gura cu PSD de atatea ori, ca nu realizeaza ce a devenit, iar acum se face ca nu pricepe de ce oamenii sunt dezgustati de comportamentul perfid si imoral care i-a adus in anticamera disparitiei politice!

Pentru insanatosirea democratiei din Romania ce ar insemna daca PMP ar avea soarta PD-L, iar in 2020 ALDE va ocupa spatiul lasat liber de un partid liberal incapabil sa se reformeze? In anii in care am fost membru PMP am invatat sa nu imi fac idoli in politica pentru ca inevitabil vor fi primii care ma vor dezamagi. Si-au batut joc de munca noastra cei trei crai de la rasarit cu tata lor Cornel Samartinean: Costea Marian, Luca Flavius si Szentpeteri Stefan (zis Pityu), dar exista viata si dupa zid. Pana si sarpele este mai dulce decat voi!”, se mai arata in comunicatul Ramonei Dzitac.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*