Rapid București, brandul care se bazează pe Sport Business Chain!

Am mai vorbit despre Sport Business Chain, despre inițiativa a doi tineri, Teodora Busurcă și Cosmin Albu, școliți la Universitatea din Manchester, care organizează, în premieră pentru România, Conferința de Business Sportiv, SBC 2018. O acțiune care se va derula în perioada 28-30 septembrie, la Domeniul Știrbei, din Buftea, și care va reuni 30 de speakeri internaționali, oameni care fac afaceri în sport, personalități din Europa și din întreaga lume.

Astăzi, la Primăria Sectorului 1, primarul Daniel Tudorache, promotorul Eduard Irimia, fostul fotbalist Daniel Pancu și Cosmin Albu, vicepreședinte SBC, au stat la același prezidiu, de la Primăria din Banu Manta, dând de înțeles că Giuleștina a intrat în atenția Sport Business Chain, o platformă de afaceri sportive, unde Rapidul dorește să-și găsească strălucirea de altădată.

Sport Business Chain va avea, astfel, printre participanții români și Clubul Rapid, dar și Primăria Sectorului 1, prin primarul Dan Tudorache: ”Rapidul este un brand, o stare de spirit, care, din păcate, a ajuns destul de jos. Vreau să ajutăm cu toții acest club, să revină acolo unde l-a dus George Copos odată, adică în cupele europene. Și Primăria Sectorului 1 are o obligație morală, pentru că Rapidul s-a născut aici, în acest Sector, și dacă nu-l ajutăm noi, atunci cine?”, declara, printre altele, primarul Tudorache.

În speach-ul său, Eduard Irimia s-a mândrit cu faptul că a devenit ambasadorul Sport Business Chain în România, o interfață între SBC și reprezentanții din țara noastră, fie sportivi, antrenori, președinți de cluburi sau oameni care fac afaceri în sport. ”Va trebui să facem efortul să înțelegem mesajul SBC, să știm că acești doi tineri îndrăzneți vor să dezvolte o platformă unde să se întâlnească toți cei care activează în sport, care au nevoie de sprijin, sau care vor să facă diferite afaceri în sportul nostru. Astăzi a venit rândul Rapidului să intre în atenția SBC, iar dacă domnul primar Tudorache a promis sprijin, sunt sigur că Rapidul va reveni la statutul de brand al sportului românesc”!

Fostul fotbalist Daniel Pancu, un sportiv prin venele căruia curge sânge vișiniu, ne spunea că Rapidul are nevoie, în primul rând, de Baza Pro Rapid: ”O bază care, din păcate, a ajuns aproape o ruină, din pricina autorităților care îngreunează trecerea spațiului de la capăt de București, în patrimoniul Primăriei Sectorului 1. Suntem dispuși să intrăm pe această Platformă Sport Business Chain, orice ajutor contează, iar nouă ne trebuie din plin”.

”Ne bucurăm că Rapidul a arătat deschidere, că Primarul Tudorache ne-a primit aici, în casa domniei sale și a înțeles ceea ce vrem noi să facem. Mai avem și alte cluburi și federații care vor fi prezente la Conferința noastră, din perioada 28-30 septembrie – este un început destul de bun, o acțiune care vrem să trăiască mult și bine și aici, în sportul românesc, așa cum se întâmplă în Europa și în lume. Vă vom spune totul după 30 septembrie, când vom avea un feedback exact”, opina și vicele Sport Business Chain, Cosmin Albu.

Ionel Pană

IMG_1675 IMG_1680

IMG_1682 IMG_1707

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*