Rapidistul Moldovan susține că este și acum apreciat de suporterii UTA-ei: „Le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit, rezultat echitabil” + FOTO

Spre deosebire de Alexandru Albu, celălalt fotbalist al UTA-ei plecat în Liga 1 la Rapid, nu avut parte de un tratament dușmănos din partea suporterilor arădeni. Portarul Horațiu Moldovan a făcut un meci mare și aseară, repingând mingi grele în debutul părții secunde, dar ca și în etapa precedentă, cu CS U Craiova, a terminat prin a scoate de două ori mingea din plasă.

La finalul partidei de la Arad, omul dintre buturile giuleștenilor a menționat că are în continuare o relație bună cu fanii „roș-albilor”, deși apucase evolueze doar o jumătate de an pentru UTA. De altfel doar în primele patru runde ale stagiunii precedente, căci în restul a fost rezervă sau a stat în tribună, în umbra lui Iacob și Balauru. Apoi, în iarnă, a plecat în „alb-vișiniu” unde a pus umărul la promovarea echipei în Liga 1, iar în primele 6 runde a fost singurul goal-keeper care nu a luat gol.

De altfel, Moldovan le-a transmis bezele fanilor „Bătrânei Doamne”, despre care spune că îl apreciază în continuare și chiar l-au salutat înaintea meciului. „Nu a fost o revanșă, eu le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit. Mi-au dat șansa să debutez în Liga 1, galeria lor chiar m-a salutat”, a spus fotbalistul de 23 de ani.

Cât despre desfășurarea duelului disputat în „vulcanul” de pe „Francsic Neuman”, Moldovan regretă că echipa sa a pierdut două puncte. „Am avut 2-0, e frustrant că n-am obținut victoria. Cei de la UTA au pus presiune foarte mare în repriza a doua, era greu să ținem poarta intactă. Îmi pare rău că n-am ținut-o până la final. Totuși, e un rezultat echitabil”, a mai declarat portarul Rapidului.

Rapid a fost aproape de al șaselea succes din acest sezon, însă Ioan Hora și Liviu Antal au marcat pe final pentru UTA și au stabilit scorul final, 2-2. Cu toate că a jucat deja în etapa a opta, pe când majoritatea celorlalte echipe încă nu, Rapid are în continuare cea mai bună apărare din Liga 1. Giuleștenii au scos mingea de numai patru ori din plasă, la fel ca și liderul CFR Cluj, care în această rundă va da piept cu FC Botoșani, în deplasare. În schimb UTA, a ajuns la cifra 5 în dreptul golurilor primite, la fel ca și FC Botoșani, care joacă în această rundă cu campioana CFR Cluj.

Galerie FOTO semnată Claudia Carp, UTA – Rapid 2-2

0
0

Articolul Rapidistul Moldovan susține că este și acum apreciat de suporterii UTA-ei: „Le mulțumesc oamenilor de aici pentru cum m-au primit, rezultat echitabil” + FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*