”Rapidule! Rapidule!” Dulca (Luceafărul): ”Am rămas datori la atitudine”

ASU Politehnica a rupt astăzi după-amiază pe ”Știința” în penultima sa apariție acasă din tur și antepenultima din 2017 pe teren propriu șirul victoriilor amenințatei cu retrogradarea Luceafărul Oradea, al cărei antrenor, Cristian Dulca, după ce a aplaudat galeria viola într-un salut reciproc marcat de fani și cu scandarea ”Rapidule! Rapidule!”, a deplâns insuficienta implicare a elevilor săi, învinși cu 2-0 (1-0).

 

”După 3 victorii eram cam rarefiați, aerul tare, și am întâlnit o formație extrem de determinată, pe care țin s-o felicit în primul rând pentru atitudine. Știam că nu vom avea un joc ușor la Timișoara și nu pot spune că noi am intrat pe vârfuri dar am avut un meci extrem de slab în repriza I, ceea ce nu înțeleg, căci am avut și o zi de odihnă în plus, iar pentru acest aspect îi felicit pe jucătorii Timișoarei”, a spus antrenorul bihorenilor depășiți în etapa a XVII-a după ce Deian Sorescu a deschis scorul deja în minutul 10.

”Noi ne-am pregătit bine pentru acest meci dar nu am făcut pe teren ceea ce trebuia. A doua repriză ne-a aparținut, am dominat chiar dacă am mai primit un gol și am fost în 10, însă prima a fost a lui Poli, care a reușit să înscrie la o fază în care noi atacam. Analiza o vom face la Oradea, important este însă să ieșim din acea zonă a retrogradării, să câștigăm cât mai multe meciuri, iar din iarnă să încercăm să întărim lotul”, a mai spus Cristian Dulca.

 

 

”Vreau să felicit conducerea pentru reușita de a plăti salarii, prime, totul la zi, ceea ce pot spune că este un privilegiu din acest punct de vedere, dat fiind problemele de această natură în ziua de azi la atâtea și atâtea formații din țară. Însă noi am rămas datori la atitudinea și exprimarea în teren”.

Cât despre colegialitatea cu antrenorul principal al ”violeților”, Bogdan Andone, ”am fost și colegi de cameră, fiecare voiam să câștigăm, la fel și cu Todea, care mi-a fost elev la Mediaș. Ăsta este fotbalul, timișorenii au făcut sacrificii, noi nu ne-am creat ocazii în repriza I”.

Comentariul LIVE TEXT al jocului, în consemnarea anterioară. Rezultatele rundei, programul etapei a XVIII-a, penultima a turului, cu Ripensia – ASU Politehnica, și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice. Revenim cu alte declarații și fotografiile.

The post ”Rapidule! Rapidule!” Dulca (Luceafărul): ”Am rămas datori la atitudine” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*