Răsplată binemeritată! Eleva Școlii Gimnaziale Balinț cu cea mai mare medie a primit în dar o bicicletă

Elevilor care învață la Școala Gimnazială Balinț li s-a promis la începutul anului școlar 2020-2021 că dacă vor învăța foarte bine, la sfârșitul anului școlar vor avea parte de surprize.

Promisiunea a fost respectată, astfel că în ultima zi de școală, la finalul lunii iunie, cei mai silitori elevi au fost răsplătiți. Petronela Lazea, din clasa a VIII-a, a reușit să aibă cea mai mare medie din școală, respectiv 9,88. Eleva a fost plăcut surprinsă când a aflat că, pe lângă diplomă și cărți, este de acum fericita posesoare a unei biciclete Mountain Bike, oferită de Sergiu Zima, patronul CBA Balinț. De asemenea, toți participanții la premiere au primit gratuit câte o înghețată de la același sponsor.

Tradiția va continua și în anul școlar viitor, Sergiu Zima dorind să motiveze elevii să învețe foarte bine, oferind trei premii speciale pentru primii trei clasați din clasele gimnaziale

Conducerea școlii mulțumește pentru recompensele oferite și speră că acestea îi vor determina pe elevi să fie silitori și anul școlar următor.

Articolul Răsplată binemeritată! Eleva Școlii Gimnaziale Balinț cu cea mai mare medie a primit în dar o bicicletă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*