Răsturnare de situaţie în cazul resturilor de cerb găsite la Borșa lângă albia râului Cisla. Află ce s-a întamplat cu cerbul carpatin

Răsturnare de situaţie în cazul resturilor de cerb găsite la Borșa lângă albia râului Cisla. Află ce s-a întamplat cu cerbul carpatin

Pentru corecta informare a opiniei publice cu privire la aspectele semnalate în mass media despre resturile unui cerb, găsite la Borşa, vă comunicăm următoarele:

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au sesizat din oficiu despre faptul că lângă albia râului Cisla se află resturi ale unui exemplar de interes cinegetic din specia de vânat cervidee. Acestea au fost ridicate de la faţa locului şi predate reprezentantilor D.S.V.S.A. Maramureş, pentru examinarea de specialitate și stabilirea cauzei morţii, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus s-au desfăşurat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic.

În urma necrospiei realizate de specialişti din cadrul D.S.V.S.A. Maramureş s-a stabilit că cerbul carpatin a fost victima unor animale carnivore, posibil câini hoinari.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*