Rasturnare de situatie! VEZI ce s-a intamplat acum cu tanarul din Satu Mare care si-a ucis mama, tatăl şi bunica

Sătmăreanul Răzvan Rentea, de 33 de ani, care şi-ar fi ucis mama, tatăl şi bunica, a fost arestat, miercuri, pentru 30 de zile. Răzan Rentea, fiul familiei care a fost omorâtă săptămâna trecută în localitatea Apa, este principalul suspect al anchetatorilor, fiind ridicat pentru audieri imediat după înmormântarea părinţilor şi mai apoi reţinut pentru 24 de ore.

Răzvan Rentea a fost arestat pentru 30 de zile. „Admite propunerea parchetului; Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.R.M., în cursul urmăririi penale, pe o durată de 30 de zile de la 29.11.2017 la 28.12.2017”, este decizia instanţei conform cancan.ro.

Oamenii legii l-au reţinut pe Răzvan Rentea în baza rezultatelor probelor biologice primite de la Bucureşti, care îl incriminează. Cu toate acestea, bărbatul nu îşi recunoaşte faptele, negând tot ceea ce i se impută.

Miercuri după-amiază, Răvan Rentea a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La intrarea în Tribunal acesta a răspuns jurnaliştilor că nu se consideră vinovat pentru ceea ce li s-a întâmplat părinţilor săi.

Răzvan Rentea a intrat în vizorul anchetatorilor încă de la descoperirea crimei, acesta manifestând un interes sporit pentru detaliile anchetei şi fiind extrem de agitat.

Din câte se pare, Răzvan Rentea şi-ar fi ucis părinţii în urma unor neînţelegeri apărute pe marginea vânzării unui apartament, de pe urma căruia tânărul ar fi dorit să obţină bani pentru a-şi plăti din datorii.

Ordinea în care a lovit criminalul

Prima ucisă ar fi fost bunica, după care i-a pus capăt zilelor tatălui său, care se afla în faţa grajdului, ca mai apoi să meargă să îşi aştepte mama în staţia de microbuz, să o aducă acasă şi să o ucidă pe scările casei. Pe aceasta a ucis-o la fel ca pe restul, prin lovire cu un obiect ascuţit, în cap. Femeia a fost singura lovită din spate.

Arma crimei nu a fost găsită până în prezent, presupunându-se că a fost arsă şi apoi aruncată undeva. Oamenii legii au solicitat chiar drenarea fântânii pentru a căuta arma crimei şi au percheziţionat apartamentul băiatului pentru a da de urma armei, dar fără succes

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*