Răsturnarea de situaţie în cazul accidentului din Cătălina. Vezi filmul evenimentului…

Ieri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulaţie produs în localitatea Cătălina. Verificările efectuate au relevat că o tânără de 26 de ani, din Finteuşu Mic, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a acroşat un stâlp de iluminare publică iar apoi s-a izbit de un podeţ, răsturnându-se pe partea lateral dreapta.

Tânăra care se afla la volan şi un pasager de 34 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că persoana care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Tot ieri, poliţiştii din Coroieni s-au sesizat din oficiu că în localitatea Vălenii Lăpuşului a avut loc un eveniment rutier. În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. Nicio persoană nu a fost rănită. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*