Rata de infectare a trecut de 4 la mia de locuitori! Crește numărul persoanelor infectate din Primăria Lugoj

Cu toate că rata de infectare a depășit 4 la mia de locuitori la Lugoj și că 14 angajați ai Primăriei sunt pozitivi cu noul coronavirus, dintre care o persoană internată, edilul șef, Claudiu Buciu, a ținut să asigure că serviciile administrației locale vor fi în continuare disponibile.“Am luat toate măsurile necesare stopării răspândirii virusului. De luni, o parte din colegii care încă lucrează în regim normal, vor lucra de acasă, astfel încât să asigurăm permanența serviciilor indispensabile, în cazul în care îmbolnăvirile continuă. Vor avea prioritate, la lucrul de acasă, colegii care au copii și care, tot de luni, vor face cursurile online. Pentru a salva vieți nimic nu este prea greu și nici măcar imposibil. Vă solicit insistent srsăespectați toate regulile stabilite de autorități pentru a reveni cât mai repede la normalitat”, a transmis Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Activitatea cu publicul va fi in continuare suspendată.

Cererile vor putea fi depuse online (contact@primarialugoj.ro) sau prin poștă, iar plățile vor putea fi făcute online, prin poștă sau prin viramente bancare.

Totodată, numărul de telefon al Primăriei, 0256/ 352 240, va sta la dispoziția lugojenilor în timpul programului de lucru.

Articolul Rata de infectare a trecut de 4 la mia de locuitori! Crește numărul persoanelor infectate din Primăria Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*