Ratări și…„lecție de arbitraj”: Atletic Olimpia Gherla – Viitorul Arad 5-1

După 12-0 cu Juventus Timișoara, în Cupă și 3-2, la Baia Mare, cu ACS Fotbal Feminin, în prima etapă a campionatului Ligii a 3-a, fetele de la Viitorul Arad au pierdut fără drept de apel la Gherla: 1-5!

Și, totuși, arădencele au început foarte bine, cu gol marcat în minutul 3,  de Vanu, care a scăpat singură cu portarul și a trimis în plasă cu un lob elegant. Aceeași jucătoare putea face 0-2, dar tras pe lângă poartă de această dată. Până la pauză, clujencele s-au dus la 3-1, înscriind printre altele prin Preală (care și-a introdus nefericit balonul în proprie poartă) și dintr-un penalty făcut de Covaciu.

Problemele de lot au obligat-o pe antrenoarea Valentina Calalb să intre pe teren, dar la pauză a făcut schimb cu Mihuțiu și a intrat între buturi. Vali a mai încasat două goluri și arădencele vin cu mâna goală acasă, înainte de meciul de miercuri, din Cupă, cu „leoiacele” lui Cuedan.

„M-am reactivat după 4 ani, mi-a fost destul de greu, am rezistat o repriză. Au lipsit portarul Mesaroș, Covaci suspendată, iar pe final  s-a accidentat Ileana Preală. Mai sunt și alte fete care se resimt un pic, sperăm să nu mai pierdem din ele pentru această săptămână cu două meciuri grele. Am avut șansă mare de 2-0, era alt meci acă Andrada marca. Din păcate, autogolul și penalty-ul ne-au demoralizat teribil. Fiecare meci este o lecție de arbitraj din păcate, nu știm ce să mai credem. Am fost sancționate cu peste 10 offside-uri, chiar și când Vanu a plecat din propria jumătate de teren. Păcat, în deplasare este groaznic de jucat. Șansele de promovare mai avem doar teoretic, trebuia să câștigăm acest meci. Încercăm să ne mobilizăm pe duminica viitoare acasăm cu Măgura Cisnădie, după ce miercuri avem meci de Cupă cu Piroș Security”, a spus antrenoarea Valentina Calalb.

Formații:

Gherla: Pal – Pop, Suorășan, Mera, Morari, Denisa Rus, Mureșan, Ciordaș, Iusam, Manciu, Irinuca Rus. Rezerve: Florean, Sava, Papp. Antrenor: Iulia Mera.

Viitorul: Mihuțiu – Preală, Dreucean, Calalb, Cristea, Covaciu, Chiș, Prunar, Mihăeș, Vanu, Guțu. Rezerve: Vamanu, Ștefănescu, Buda. Antrenor: Valentina Calalb.

0
0

Articolul Ratări și…„lecție de arbitraj”: Atletic Olimpia Gherla – Viitorul Arad 5-1 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*