Război total pentru șefia FRF! Ionuț Lupescu: ”Îl anunţ pe Burleanu că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste (…) Mă aştept să se încuie în Casa Fotbalului”

Ionuț Lupescu a emis un comunicat, după ce președintele FRF, Răzvan Burleanu, le-a prezentat astăzi membrilor Comitetului Executiv afacerile dubioase făcute de „Kaiser” pe vremea când acesta din urmă activa în Federație.

Se pare că în ședința de la Casa Fotbalului, Burleanu le-a transmis membrilor Comitetului Executiv un dosar stufos, cu toate firmele și toate afacerile făcute de Lupescu în perioada 2005-2011.

„Şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv este o nouă încercare a preşedintelui FRF de a mă denigra, cu scopul de a acţiona penal împotriva mea, pentru a-şi crea un culoar favorabil în competiţia electorală. Candidatul Răzvan Burleanu pur şi simplu nu poate suporta concurenţa. Îl anunţ pe acesta că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste, indiferent câte zile şi nopţi îşi va mai petrece prin subsolurile Federaţiei, să scormonească în arhive.

Nimic din ce prezintă nu este în afara legii, iar singurul care prejudiciază atât material, cât şi moral, Federaţia şi fotbalul românesc este chiar domnia sa. Tot ce am făcut a fost pentru a asigura Federaţiei venituri mai mari şi performanţe mai bune. Pentru mine, vorbesc rezultatele din perioada în care am fost director, în FRF.

Pentru actualul preşedinte al FRF, vorbesc delaţiunile, gafele, lipsa de respect faţă de valorile fotbalului românesc, jignirile, ameninţările, scandalurile şi, mai presus de toate, eşecurile. Este trist că într-o ţară în care toată lumea ştie fotbal şi politică, există un singur om care se pricepe doar la politică, iar acela este chiar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Candidatul Burleanu ştie că oamenii s-au săturat de impostură. De aceea, face ceea ce face.

Mai întâi a vrut să mă elimine din cursă la masa verde, prin schimbarea statutului. Acum, pregăteşte plângeri penale şi dezafiliază cluburi sau le interzice să participe la Adunarea Generală. Mă aştept chiar să se încuie pe dinăuntru, în Casa Fotbalului. În privinţa acuzaţiilor sale, trebuie spus adevărul, iar acesta este următorul: în timp ce, cu o mână ridică sabia la anumiţi contractori ai Federaţiei, cu cealaltă le semnează prelungiri de contracte, după cum au dovedit cei învinuiţi public. Aşa a procedat şi în cazul meu.

Acesta este justiţiarul de carton, aflat în fruntea Federaţiei. Este cel pe care am făcut greşeala să-l primesc în casa mea, când îmi cerea sfaturi despre cum să conducă Federaţia (pe care oricum nu le-a aplicat), acelaşi care venea la UEFA să-l ajut să stabilească relaţii personale cu Michel Platini, acelaşi care spunea mieros că fotbalul românesc are nevoie de competenţa mea. Doar pentru că sunt contracandidatul lui, acum sunt infractor.

AMR: 27 zile”, se arată, printre altele, în comunicatul postat de Ionuţ Lupescu pe pagina sa de facebook.

Articolul Război total pentru șefia FRF! Ionuț Lupescu: ”Îl anunţ pe Burleanu că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste (…) Mă aştept să se încuie în Casa Fotbalului” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*