Războiul pierzătorilor! Boldea replică la solicitările lui Dobra: ”Rezultatul lui este o rușine pentru PSD”

Solicitarea președintelui PSD Timiș, Călin Dobra, transmisă fostului primar Francisc Boldea, de a se retrage din funcție după ce a pierdut alegerile a primit o replică pe măsură din partea celui Vizat.
Boldea i-a transmis lui Dobra să își vadă de treaba lui în județ și să nu se amestece la Lugoj, mai ales după scorul obținut în candidatura pentru Consiliul Județean Timiș, rezultat considerat ca fiind “o rușine pentru PSD”.

Mai mult, Francisc Boldea încearcă să se pună bine cu unul din greii județului, Sorin Grindeanu, lăudând performanțele acestuia.

“Datorită mie și rezultatelor obținute în cele trei mandate, Dobra și ceilalți au obținut posturi la județ. Îi cer și eu același lucru, să se retragă, că ne-a făcut de rușine. Eu am condus trei mandate municipiul Lugoj, iar acum am terminat pe locul doi. El a terminat pe locul trei! Și PSD Lugoj a terminat tot pe locul doi. Eu sper să îți vadă de treaba lui în județ și să nu se amestece la Lugoj. E prima dată când se înscrie și el la un concurs. Până acum, toată viața, a candidat numai pe liste. Eu am câștigat numai individual de trei ori. Dânsul nu a câștigat niciodată pe numele lui. Dobra a obținut 18%, iar Nica 40%. E cea mai mare rușine pentru PSD. Noi am câștigat cu Grindeanu, în 2016, și cu Bojin, în 2012. Eu am câștigat de trei ori. Nu am câștigat a patra oară, dar suntem a doua formațiune din oraș. Iar la Lugoj avem patru consilieri, în timp ce Timișoara are doar trei consilieri”, a declarat Francisc Boldea.

Acesta își întărește declarațiile conform cărora nu va renunța la mandatul de consilier local pe care l-a obținut.

Articolul Războiul pierzătorilor! Boldea replică la solicitările lui Dobra: ”Rezultatul lui este o rușine pentru PSD” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*