Razbunarea e dulce! Povestea incredibila a lui Barbut, fotbalist alungat de la Dinamo: „Ajunsese sa isi spele singur tricoul. Erau probleme care il faceau sa planga ca un copil”

Cristi Barbut a marcat pentru CS U Craiova, in remiza cu Dinamo, scor 2-2, iar aceasta reusita a fost precum o razbunare pentru fotbalistul in varsta de 22 de ani.

Mijlocasul oltenilor a trecut si pe la Dinamo, iar povestea sa este una incredibila. In „Stefan cel Mare”, Barbut a avut parte de un tratament anormal, ce l-a facut sa plece din Bucuresti.

Impresarul Cristea Opria a dezvaluit cum se comportau cei de la Dinamo cu Barbut, jucator care a suferit mult din cauza lipsei de respect de care s-a lovit la „unul dintre cele mai mari cluburi din Romania”.

„Eram sigur ca Barbut o sa marcheze impotriva lui Dinamo, deoarece el avea o revansa de luat. In urma cu cativa ani el a fost foarte aproape sa semneze cu Dinamo. Chiar a fost o saptamana in curtea acestei echipe. Dar a fost deranjat de tratamentul la care a fost supus. A fost foarte suparat pe Ion Moldovan care lucra si el atunci la Dinamo.

Eu vorbisem cu parintii lui Barbut sa il aduc in Stefan cel Mare. Dar saracul el ajunsese la Dinamo sa isi spele singur tricoul ca sa aiba cu ce sa vina a doua zi la antrenamente. Nu primise nici echipament. Au fost si alte probleme care il faceau pe Barbut aproape sa planga ca un copil. Nu a mai rezistat si a plecat acasa la parintii sai”, a spus Opria, potrivit gsp.ro.

The post Razbunarea e dulce! Povestea incredibila a lui Barbut, fotbalist alungat de la Dinamo: „Ajunsese sa isi spele singur tricoul. Erau probleme care il faceau sa planga ca un copil” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*