RAZIE PE ȘOSELE la Borşa, Vişeu de Sus şi Sighetu Marmaţiei. AFLA ce verifica poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii rutieri maramureşeni au fost şi ieri în teren pentru supravegherea circulaţiei pe drumurile publice, prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea cauzelor producerii lor.

 Poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei împreună cu cei din Vadu Izei, sprijiniţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie pe fondul defecţiunilor tehnice ale autoturismelor. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7000 de lei. De asemenea, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

La Borşa, poliţiştii au verificat 23 de autoturisme care se aflau în trafic între orele 21.00 – 03.00. Doi conducători auto au fost depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt pentru care s-au ales cu dosar penal şi au rămas fără permisele de conducere.

Alte două infracţiuni de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice au fost constatate de poliţiştii rutieri la Bârsana şi Vişeu de Sus iar la Cicârlău, o femeie de 37 de ani a fost depistată conducând un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie expirată de la începutul anului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*