Razvan Marin si-a fixat obiectivul pentru returul din Belgia: „O sa muncesc zi de zi”. Ce spune despre situatia romanilor de la Anderlecht

Razvan Marin si-a fixat obiectivul pentru partea a doua a campionatului belgian si a declarat ca isi doreste sa evolueze in toate meciurile ca titular in tricoul lui Standard Liege.

”Sa joc cat mai multe meciuri titular. Mi-am propus undeva pe la 30 de meciuri titular. Asta inseamna cam tot sezonul. Deocamdata sunt pe un drum bun si sper sa o tin tot asa. O sa muncesc zi de zi ca pana acum la antrenament, poate chiar mai mult ca acum sunt pretentiile mai mari”, a declarat Razvan Marin, potrivit Telekom Sport.

Tanarul fotbalist a comentat si situatia celorlalti romani din Belgia, Nicolae Stanciu si Alex Chipciu: ”Eu am spus-o si in presa belgiana, nu stiu exact ce se asteapta de la Nicu si de la Alex. Cel putin, Nicu, atunci cand a venit aici a marcat vreo 8-9 goluri, a dat si vreo 8-9 pase de gol. Alex, nu mai zic ca a fost titular de drept sezonul trecut, incepea pur si simplu echipa cu el. Intr-adevar acum s-a schimbat antrenorul, a venit un antrenor nou. Din pacate pentru Alex, a avut si anumite probleme personale. Nicu, din ce am mai vorbit cu el, a fost o perioada accidentat. Si el la fel cu ceva probleme. Dar acum dupa aceasta pauza de iarna sper sa-si revina amandoi si sa inceapa sa joace pentru ca e foarte important pentru ei”.

The post Razvan Marin si-a fixat obiectivul pentru returul din Belgia: „O sa muncesc zi de zi”. Ce spune despre situatia romanilor de la Anderlecht appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*