Razvan Rat are incredere in Cosmin Contra: „Va demonstra ca e un antrenor bun si cred ca nationala are toate sansele sa merga mai bine decat pana acum”

Razvan Rat, fostul fundas al echipei nationale, a analizat situatia primei reprezentative si s-a declarat increzator dupa numirea lui Cosmin Contra in functia de selectioner.

”Eu o salut si cred ca va fi de bun augur (n.r. numirea lui Contra). Acum e clar ca la nationala un antrenor depinde de rezultate. Ce va fi mai deaparte vom vedea, el va demonstra ca e un antrenor bun si cred ca are toate sansele sa merga nationala mai bine decat pana acum.

E un atrenor tanar, dar cred ca a demonstrat in mai multe randuri ca este talentat si este un antrenor care promite. E important ca a fost jucator al nationalei foarte mult timp si stie ce a trebui sa fie la echipa nationala ca jucatorii sa dea ce-i mai bun din ei. Eu cred ca are un atu. Faptul ca a fost jucator al nationalei foarte mult timp si a prins si o perioada buna cand s-au facut performante.

Este adevarat ca nu depinde numai de el. Depinde mai mult de jucatori decat de el, ca pana la urma jucatorii sunt cei care sunt in teren, dar si ei primesc indicatii si daca le resprecta o sa aiba sansa de izbanda. Dar in primul rand trebuie lasat in pace” a declarat Razvan Rat la Telekom Sport.

Fostul tricolor este de parere ca nu ar fi un miracol ca Romania sa se califice la Campionatul European din 2020: ”Nu cred ca e un miracol, nu trebuie sa spunem nici ca nu avem valoare si nici sa nu… trebuie sa fim rezervati si sa scoatem maxim din obiectivul pe care il avem. Trebuie sa avem un joc bun, in momentul in care o echipa nationala joaca bine are mai multe sanse de reusita”.

Rat nu a putut sa ofere un nume al unui posibil inlocuitor pentru el in echipa nationala a Romaniei: ”Cu tot respectul, nu l-am vazut jucand pe Bancu, pe Steliano il stiu, pe Latovlevici il stiu de atat de timp… Nu e important numele, este important ca oricine e pe postul respespectiv (n.r. fundas stanga) sa joace bine si sa aibe o contributie in atac foarte buna. Important este ca cel pe care il alege Cosmin sa joace bine”.

The post Razvan Rat are incredere in Cosmin Contra: „Va demonstra ca e un antrenor bun si cred ca nationala are toate sansele sa merga mai bine decat pana acum” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*