Reactia lui Dan Petrescu, dupa iesirea lui Dan Nistor: „N-am ce sa-i reprosez, dar stia unde este vestiarul meu”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre rabufnirea lui Dan Nistor si a scos in evidenta faptul ca fotbalistul nu trebuia sa isi „spele rufele” in public.

Pe de alta parte, tehnicianul a recunoscut ca intelege supararea fostului jucator al lui Dinamo, pentru ca a trecut si el  prin aceeasi situatie.

”Sunt convins ca orice jucator de fotbal care nu joaca, fotbalist adevarat, e suparat si trebuie sa fie suparat. Orice fotbalist adevarat trebuie sa accepte rolul de rezerva, si eu am fost rezerva si, cand va fi chemat, sa dea tot ce are mai bun pentru echipa la care este. Si, din acest punct de vedere, n-am ce sa-i reprosez inclusiv lui Nistor.

Un jucator de fotbal profesionist, daca are o problema, trebuie sa o rezolve in interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El stie unde e vestiarul meu, unde ma dezbrac, unde stau toata ziua, era acolo si venea, pentru ca sunt deschis sa vorbesc cu toti jucatorii.

Din ce am citit in ziare, el ar fi rabufnit la adresa mea! La adresa mea ca antrenor n-a rabufnit niciun jucator si am antrenat jucatori cu nume in fotbalul mondial. N-am avut jucatori care au venit sa rabufneasca, e clar ca toti antrenorii din lume au jucatori nefericiti, pe cei care nu joaca”, a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

The post Reactia lui Dan Petrescu, dupa iesirea lui Dan Nistor: „N-am ce sa-i reprosez, dar stia unde este vestiarul meu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*