Recepționarea blocurilor ANL, la jumătatea lunii septembrie

Mult așteptata recepție și predare către Primăria Municipiului Lugoj a noilor apartamente din cele două blocuri ANL, ridicate încă de acum doi ani în cartierul Țesători, ar putea avea loc la data de 15 septembrie, anul acesta.
Termenul a fost înaintat de către Agenția Națională pentru Locuințe, repre­zen­tanții acesteia fiind de părere că mai sunt câțiva pași până la finalizarea obiectivului. Astfel, ur­mează a fi efectuate recepția instalației interioare și probele la cald.

Reprezentanții Agenției Na­țio­nale pentru Locuințe precizează că în sarcina lor revine doar contractarea lucrărilor de construcții-montaj pentru execuția locuințelor pentru tineri, destinate închirierii.

Ulterior, după finalizare și recepție, aceste locuințe trec în proprietatea privată a statului și sunt administrate, în conformitate cu prevederile legale în materie aflate în vigoare, de autoritățile administrației publice locale ale unităților administrativ-teritoriale în care acestea sunt amplasate.

Primăria Municipiului Lugoj a anunțat că listele de beneficiari și anchetele au fost deja finalizate. Pentru apartamente au fost aprobate două liste, una de către fosta administrație și alta de actualul executiv. Municipalitatea a comunicat că va lua în considerare, fără rezerve, dosarele de pe ambele liste, care îndeplinesc cerințele legale.

Articolul Recepționarea blocurilor ANL, la jumătatea lunii septembrie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*