Reconsul joacă tare cu UTA, dar natura îi dă o palmă! Demisolul stadionului UTA a fost inundat din nou, iar Mehelean vorbește de eficientizare, nu de investiții! + VIDEO!

În plină dispută cu clubul UTA, privind condițiile în care va fi semnat noul contract de închiere a stadionului „Francisc Neuman”, firma Recons primește o palmă și de la natură. Fiindcă în această după-amiază a plouat abudent la Arad și eroarea de proietctare a arenei nu a fost îndreptată nici la aproape un an de la inaugurare, apa e la ea acasă la demisolul stadionului de 14 milioane de euro al Aradului. Pur și simplu ai nevoie de cizme de cauciuc să pășești pe culoarele ce duc la vestiare, sala de forță și conferințe și, bineînțeles, să și intri fără să te uzi pe picioare în ele. Așadar, înainte de a cere bani pentru a le închiria fotbaliștilor echipei emblemă a Aradului stadionul, Nicolae Mehelean și echipa sa ar trebui să facă investiții. Căci acum se face pur și simplu de râs cu arena luată în administrare de la Primărie.

În această seară, apa pluvială s-a infiltrat pe sub tribuna I, înmuind tavanele false și pereții și inundând aproape fiecare încăpere de la demisol. Problema era binecunoscută, iar constructorul Drast Company a oferit soluția încă din toamna anului trecut, un sistem de rigole ce ar fi costat Primăria „exorbitanta” sumă de 50 de mii de lei. Aceasta nu a fost, însă, găsită în buget și în caz de precipitații abundente se ajunge în situația din această seară. Norocul, dacă poate fi numit așa, este că „Bătrâna Doamnă” nu a avut programat un meci oficial astăzi, altfel ea și Aradul ajungeau de mirul lumii.

Acum directorul Recons poate relua discursul despre eficientizarea arenei, poate chiar propune transformarea ei într-o pescărie sau bazine acoperite în zilele ploioase la Arad. Lăsând gluma la o parte, Nicolae Mehelean nu ar trebui să fie atât de tare pe poziții, atâta timp cât stadionul pe care-l are sub administrare are și așa o gramadă de defecțiuni și de care clubul UTA s-a lovit deja de nenumărate rânduri pe parcursul ultimului an, rezolvându-și singură problemele. Că proprietarul, iar acum administratorul, ridică mereu din umeri în situații penibile de acest gen, ba mai și dau vina pe cine le convine, în funcție de context.

E de notorietate episodul din vara trecută, înainte de meciul inaugural cu FC Voluntari, când fanii „roș-albilor” s-au oferit voluntari să spele tribunele, în lipsa unei firme de curățenie abilitate. Au folosit vreo două găleți, apa din ele s-a prelins la vestiare și au fost arătați cu degetul de oamenii Primăriei. Azi, însă, natura a încercat să-l trezească la realitate pe Mehelean și echipa sa de eficientizare a arenei din Calea Aurel Vlaicu.

Altfel, le-am sugera conducătorilor UTA-ei să-și cumpere sau să-și închirieze o barcă la mult așteptata „ceremonie” de semnare contractului de închiriere

0
1

Articolul Reconsul joacă tare cu UTA, dar natura îi dă o palmă! Demisolul stadionului UTA a fost inundat din nou, iar Mehelean vorbește de eficientizare, nu de investiții! + VIDEO! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*