Record! Peste o tonă de deșeuri adunate la Bodo de voluntari din țară și străinătate

O amplă acțiune de ecologizare a avut loc pe raza localității Bodo, din comuna Balinț. Un număr de 35 de voluntari din România, Spania, Portugalia, Grecia și Germania au reușit să adune cantitatea record de 1.200 de kilograme de deșeuri.

Fiecare stradă a satului a fost luată la pas, cei implicați reușind să acopere o suprafață totală de aproximativ 80.000 mp. Au fost prezenți la acțiunea de ecologizare și Dănuț Crașovan, primarul comunei Balinț, Andrei Popa – Reprezentant Klarwin Fluid Perfection, ONG Institutul Român pentru Dezvoltarea Tinerilor și Retim Ecologic Service SA.

Voluntarii își doresc ca locuitorii din Bodo și din împrejurimi să înțeleagă importanța păstrării unui mediu curat, respectând natura. Gunoaiele aruncate la întâmplare nu doar poluează, dar reprezintă adevărate focare de infecție pentru membrii comunității. Colectarea selectivă a deșeurilor este, de asemenea, un pas extrem de important pentru a avea o comună demnă de o țară europeană.

Articolul Record! Peste o tonă de deșeuri adunate la Bodo de voluntari din țară și străinătate apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*