Recunoaștere oficială. Marian Ivan, cetățean de onoare la Bragadiru

Marian Ivan, fost component al naționalei României la World Cup 94 și actual observator LPF, a devenit săptămâna trecută cetățean de onoare al orașului Bragadiru, locul unde s-a născut pe 1 iunie 1969.

La vârsta de 10 ani a plecat la Centrul de Copii și Juniori de la Steaua, unde a fost coleg, printre alții, cu Ilie Dumitrescu și Cosmin Olăroiu. În cadrul unei ceremonii, Marian Ivan a fost premiat.
„E un gest care m-a emoțíonat profund. Doresc să mulțumesc domnului primar Vasile Cimpoeru pentru faptul că s-a gândit la mine”, a declarat pentru Ilfov Sport Marian Ivan, care a marcat în prima ligă 78 de goluri în 236 de meciuri.

Puțini știu că fostul atacant de la FC Brașov a fost coleg de cameră la Mondialul american cu Gică Hagi.
„A fost o onoare pentru mine. Adevărul e simplu: Eu am stat cu Radu Niculescu și el cu Sabău… Dar s-au accidentat Niculescu și Sabău și Gcă a hotărât să stăm împreună”, povestește Marian Ivan, care a bifat trei selecții la echipa națională. A jucat pentru 4 echipe în Divizia A, Dinamo, FC Brașov, Sportul Studențesc și Progresul Brăila.

Fostul fotbalist trăiește de ani buni la Brașov, dar el s-a născut în Bragadiru, un oraș aproape de București.
„Soția mea tot din Bragadiru e. Nu avem nicio rudă la Brașov, pur și simplu datorită fotbalului ne-am mutat în acest oraș liniștit. Casa părintească e aici. Mă întorc mereu cu mult drag. Practic, de aici a început fotbalul pentru mine. De pe maidanele acestei localități„, își amintește Marian Ivan.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*