Redeschidere după 3 luni şi jumătate!

Marian Dima

Atât va trece între ultima reuniune de trap din 2017 de pe Hipodromul Ploieşti (care a avut loc pe 17 decembrie, când a fost programat Premiul de Închidere) şi primele curse din 2018, care sunt programate să înceapă pe 1 aprilie.
Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a anunţat, ieri, calendarul curselor de trap de pe Hipodromul Ploieşti, curse care vor redebuta în prima zi a lunii aprilie. De… Ziua Păcălelilor, deşi, se spune că nu va fi nicio „păcăleală” în acest sezon 2018, în care Derbiul de Trap va fi, conform tradiţiei de dinaintea reconstrucţiei Hipodromului, adică în prima duminică din iulie, mai precis pe 1 iulie!
Programul competiţional include toate premiile „clasice”, finalul stagiunii fiind mai devreme, în noiembrie 2017, astfel că vom, avea minimum 4 luni din 12 fără nicio alergare (ianuarie, februarie, martie şi decembrie), fiind posibil să mai apară şi o … vacanţă de vară!
De remarcat şi că, pentru caii de peste hotare care doresc să participe la cele mai importante curse, este obligatorie prezenţa anterioară la cel puţin două alergări anterioare, fără a se preciza clar, măcar, dacă vorbim despre sezonul în curs, sau se „socotesc” şi cele din 2017…
Vedem ce va fi în „practică”, teoria nu arată… deosebit!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*