Redeșteptarea 2021-01-04 11:25:16

Berbec

Toate planurile şi iniţiativele tale par să aibă o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, în timp ce ego-urile se ciocnesc. Jupiter / Uranus promovează toate activitățile legate de țările străine. Planeta Venus aduce avantaje cu şi prin prieteniTaur

Cuplul astral Jupiter-Saturn îţi mai poate rezerva unele surprize plăcute în materie de carieră. Venus în casa carierei  vă înzestrează cu capacitatea de a analiza corect lucrurile, de a vă manifesta printr-o dinamică amplificată. Apreciaţi obiectiv evenimentele, ştiţi să expuneţi limpede şi pragmatic ideile.

Gemeni

Jupiter din Vărsător optimizează motivația de a face un mare pas în Europa. Inima și munca sunt conectate astral. Cu toate acestea, intrarea lui Marte în zodia Taurului împinge la exces. Înainte de a încerca aventura, cel mai bine este să urmăriți unde ați pus piciorul și să știți cu cine aveți de-a face.

Rac

Cu Jupiter şi Venus în zodia Vărsătorului apar oportunităţi noi, unele complet neaşteptate,  apar idei care altădată ţi s-ar fi părut irealizabile. Apar şi noi stimuli, care te împing să îndrăzneşti mai mult, să foloseşti informţii secrete. Ai mintea ascuţită, cuvintele potrivite, în orice confruntare profesională.

Leu

Marte activează spiritul întreprinzător, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Ai nevoie de obiective, de provocări şi de competiţie. Vrei să demonstrezi sau să lupţi pentru ceva. Cel mai mare inamic al sarcinilor de serviciu eşti chiar tu, dai peste cap tot ce ai construit, dintr-un exces de zel  leonian.

Fecioara

Chestiunile de natură practică prevalează asupra aspiraţiilor către succes. La serviciu va fi greu să vă furişaţi şi să urmăriţi propriul interes, dar până la urmă veţi reuşi. Unii colegi pot fi negativişti, încercând să vă distrugă încrederea vizavi de proiecte personale pe care intenţionaţi să le derulaţi.

Balanță

Venus, planeta seducţiei, trece prin casa lui Cupidon, amplifică receptivitatea amoroasă, te face să arăţi mai sexy şi creează conjuncturi favorabile apariţiei sau dezvoltării iubirii. Dacă eşti single, ai mai multe şanse să cunoşti pe cineva. Este o perioadă de înţelegere şi bună cooperare cu perechea.

Scorpion

Este o perioadă adecvată analizei sentimentelor şi situaţiilor din viaţa de cuplu, iar această analiză merge până la miezul problemelor, te ajută să le înţelegi cele mai profunde şi delicate mecanisme. Latura fizică funcţionează fără complicaţii, aşadar erotismul ar putea constitui o cale de conciliere.

Săgetător

Vărsătorul  „ full planetar” îţi este prieten, este posibil să ţi se deschidă larg o poartă spre viitor, să treci într-o nouă eră profesională, dar la fel de bine se poate să te trezeşti în miezul unei tornade, fără a avea putinţa de a interveni. La serviciu, vă veţi convinge cu uimire că puteţi fi şi ironici, că puteţi şi zâmbi cu bunăvoinţă, bucurându-vă de viaţă.

Capricorn

Există o anumită reţinere metafizică în relaţii, un fel de retragere sau de sfială, născută din faptul că persoana dragă pare să nu îţi dea chiar feed-back-ul pe care ai fi sperat să ţi-l dea. Activităţile de grup, agapele amicale şi ieşirile în societate creează însă circumstanţe relaţionale favorabile.

Vărsător

Armata planetară din Vărsător te ajută să îţi pui în valoare calităţile, să apari în lumina cea mai bună şi să poţi exploata la maxim conjuncturile favorabile. E o reală plăcere să mergi la serviciu, pentru că atmosfera de acolo e productivă, constructivă, eforturile tale duc la rezultate palpabile. Soarele şi Pluton din Capricorn pot activa ȋnsă unele datorii karmice.

Pești

Nativul Peşti acum cu Jupiter ȋn Casa a XII-a este cel mai capabil să-şi recunoască responsabilitatea pentru ceea ce trăieste şi să se bucure chiar şi de cele mai dificile situații ȋn care este pus, văzȃnd ȋn alții adevărați protectori şi susținători ai propriei sale evoluții. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână cu sufletul pereche.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*