Reformă! Primăria invită lugojenii la o întâlnire cu tema Agenda Culturală Atemporală

Sectorul cultural lugojean va avea parte, odată cu noul an, de o viziune nouă în ceea ce privește modul de administrare. În acest sens, Primăria Municipiului Lugoj lansează o invitație cetățenilor orașului.”Dragi vizionari, tineri și seniori, amatori de artă și experți, vă propunem o întâlnire în luna ianuarie 2021, cu tema Agenda Culturală Atemporală din Lugoj. Este momentul să îi recunoaștem pe artiștii din Lugoj și să povestim cu iubitorii de artă și cultură și să aflăm care sunt nevoile lor. Dacă voi veți găsi timp și răbdare, noi vom fi onorați să vă primim pe fiecare în parte și împreună să gândim soluțiile cele mai potrivite pentru sectorul cultural artistic din Lugoj. Este vacanță și e vremea potrivită să revedem albume de fotografie și să recitim jurnale, dar mai ales să facem un pas spre un exercițiu de imaginație! Dintr-o perspectivă, aceasta este șansa noastră să aflăm care sunt talentele și ideile lugojenilor, iar dintr-o alta, suntem pregătiți și pentru critici adunate peste ani sau sesizări recente – dar vă rugăm politicos să rețineți, vom povesti doar despre artă și cultură! Acum, vom alcătui împreună un plan mozaical și cel mai probabil va fi unul alambicat, dar acesta va duce spre o lume multiculturală autentică pentru Lugoj, pentru oameni”, se arată în comunicatul transmis de Roxana Alexa, consilierul primarului Lugojului.

Practic, lugojenii sunt invitați să programeze o întâlnire individuală, până la data de 8 ianuarie, având ocazia să își spună punctul de vedere și să își prezinte viziunea pentru viitorul cultural al Lugojului. Pentru a stabili data și ora întrevederii, doritorii trebuie să acceseze adresa de internet https://calendar.google.com/calendar/u/0/selfsched…

Întâlnirile vor fi scurte, cu o durată de 15 minute, astfel încât oamenii sunt îndemnați să realizeze o prezentare scurtă și concisă a ideilor cu privire la viitorul cultural al Lugojului.

Spontaneitatea este de asemenea încurajată. Pentru a-și ilustra cu succes ideile, doritorii pot realiza o schiță simplă, scrisă în mod tradițional sau pot elabora o prezentare mai amplă, iar în acest caz, este important ca materialul să fie transmis în format digital spre consultare înainte de întâlnire.

Adresa de mail pentru transmiterea prezentării este: roxana.alexa@primarialugoj.ro

Reprezentanții Primăriei Municipiului Lugoj întăresc faptul că întâlnirile cu tema Agenda Culturală Atemporală se adresează tuturor persoanelor interesate de situația culturală actuală din Lugoj, nu doar artiștilor și celor care au deja o activitate consacrată.

Întâlnirile programate, vor avea loc în perioada 11.01.2021 – 29.01.2021, la Primăria Municipiului Lugoj sau online, în cazul în care nu se dorește deplasarea sau se impun restricții viitoare. Pentru alte detalii, cei interesați pot apela numărul de telefon 0787/380058.

Articolul Reformă! Primăria invită lugojenii la o întâlnire cu tema Agenda Culturală Atemporală apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*