„Regele” Hagi, la curent cu emulația în jurul UTA-ei: „Îi place ceea ce vede la Arad!”

„Bătrâna Doamnă” a încurcat planurile Viitorului, care spera să debuteze cu un succes în Liga 1 cu spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez pe banca tehnică. Gică Hagi l-a urmărit pe noul său antrenor de la înălțimea tribunei oficiale, de pe arena din „Ovidiu”, alături de Gică Popescu, dar și alți invitați speciali. Printre aceștia s-a aflat și Bogdan Apostu, impresarul care și-a asumat relația specială cu UTA și cu antrenorul său, Laszlo Balint.

Dacă acesta din urmă nu a apucat să schimbe nicio vorbă cu Hagi, fiindcă „Regele” nu a coborât deloc la vestiare, în zona I a arenei, Apostu a schimbat câteva cuvinte cu liderul „generației de aur”. „Am stat de vorbă cu Gheorghe Hagi în pauza meciului de sâmbătă și a lăudat proiectul de la Arad. A spus că îi place ceea ce vede aici, la o echipă frumoasă, cu atâția fani. Era la curent și cu faptul că oamenii s-au îmbulzit să cumpere abonamente. Una peste alta, a vorbit la superlativ despre tot ceea ce înseamnă uta și Aradul, a spus că se crează o emulație importantă”, ne-a mărturisit Apostu.

Odată cu transferul lui Pleașcă, directorul Fusion Group Agency a ajuns la jucători direcționați spre UTA doar în această vară și, probabil, va mai încerca să intermedieze una-două mutări. Până una alta, Bogdan Apostu a scos din calcule transferul lui Mihai Velisar, de la Mediaș și a ținut să mai precizeze următoarele: „Dacă ne raportăm la toți jucătorii pe care i-am reprezentat sau îi reprezint, nu pot să vină toți la UTA. Am mulți jucători importanți, dar am încercat să fiu profesionist. De exemplu, UTA nu poate să plătească salariul unui Sergiu Buș. Trebuie să existe realism între ceea ce poate UTA acum și ce poate oferi un fotbalist sau altul. Prin prisma relațiilor mi-am asumat acest proiect, dar trebuie să se știe că eu nu am avut benficii financiare. Chiar am pierdut mulți bani, pentru că mulți m-au asociat cu UTA și am vrut să îl ajut pe Gyuszi Balint. Am plecat la un drum împreună și mergem așa până la final, indiferent de consecințe. Poate am convins anumiți jucători care au avut oferte egale din punct de vedere financiar să vină la UTA, pentru că sunt și eu parte integrată aici, dar până la o limită. Eu cred că UTA a adus jucători buni sau foarte buni pentru Liga 1 fără mulți bani. În ceea ce-l privește pe Mihai Velisar, căci s-a vorbit și despre posibilitatea ca el să vină la Arad, trebuie să se știe că are, de exemplu, oferte din prima ligă din Turcia. Mediașul a refuzat, Velisar a plecat de la Petrolul împrumut cu opțiune de cumpărare de Mediaș, e exclus ca fotbalistul să ajungă la UTA”.

Mai rămân, totuși, arădenii pe urmele un fundaș stânga sub vârstă? „Am indentificat jucătorii pe care îi vroiam ca juniori, dar e extrem de greu, dacă nu chiar imposibil să avem. Sunt jucători buni, sub contract și, mai  mult, fiind juniori, nimeni nu renunță la ei. Iar UTA acum nu poate să plătească sume de transfer”, a precizat Laszlo Balint.

Trăgând linia peste capitolul Viitorul, antrenorul „roș-albilor” a vorbit și despre faza de penalty, în urma căreia Iancu a deschis scorul. „Se vede că albu vrea să evite contactul, dar a avut aceL moment în care adversarul i-a luat prim-planul…în fine, s-a dat, mă bucură reacția echipei, le-am spus și la pauză că a fost O reacție de echipă mare. e un detaliu ce spune mutle despre caracterul echipei, nu ne-a mulțumit că am luat gol pe o așa naivitate.  aM căzut cu toții de acord că era o fază ușor de gestIonat, dar se întâmplă. e debut de sezon, sunt greșeli inerente, o lipsă de sicnronizare, aspecte pe care le-am ifentificat, le-am reglat, le-am discutat Important este să nu repetăm acest greșeli, reacția jucătorilor, atât legată de meci, cât și discuțiile avute după meci, a fost dădătoare de speranță. E foarte important să dăm valoare punctului de la Constanța cu o victorie vineri seară”, a încheiay Gyuszi Balint.

0
0

Articolul „Regele” Hagi, la curent cu emulația în jurul UTA-ei: „Îi place ceea ce vede la Arad!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*