Reghecampf, mesaj clar pentru jucătorii săi după 3-0 cu Voluntari: „Să rămână cu picioarele pe pământ și să gestioneze această victorie cu încă una la Arad”

Următorul adversar al „Bătrânei Doamne” a obținut cel mai clar succes al etapei cu numărul patru în Liga 1. CS Universitatea Craiova s-a impus categoric, scor 3-0, în partida susținută luni seară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în fața formației FC Voluntari. Toate reușitele s-au născut după pauză, după șuturile plasate ale lui Gustavo (min. 50) și Cîmpanu (57) și „scărița” lui Markovic, din prelungiri.

Laurențiu Reghecampf și-a felicitat elevii pentru jocul din repriza a doua, dar îi pune deja în gardă în vederea deplasării de sâmbătă seara (ora 21,30), de la Arad. „Nu am făcut nimic altceva decât să câștigăm un meci acasă, în care porneam cu prima șansă, deja ne concentrăm pe meciul următor. La Arad urmează o partidă foarte importantă. Dacă vom continua la fel, măcar în cele patru meciuri rămase de jucat până la pauza pentru națională, atunci vom putea stabili ce obiective avem în continuare. Mai avem patru zile de antrenamente până la următorul joc. Venim după un meci câștigat sper ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ și să gestioneze bine această victorie cu încă una la Arad”, a spus, printre altele, antrenorul oltenilor.

Craiovenii par să-l fi pierdut pe Elvir Koljic pentru disputa cu UTA. Atacantul bosniac a părăsit din  nou terenul accidentat, însă înlocuitorul său, Jovan Markovic s-a mișcat foarte bine și a și înscris. „Koljic e într-o perioadă de refacere, mai are puțină jenă la piciorul operat”, a mai punctat „Reghe”, care, aseară, a utilizat următoarea formulă de joc: Pigliacelli – Vlădoiu (’75 M. Constantin), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Căpățînă (’46, ateiu), Vînă (’46, Cîmpanu) – Gustavo, Koljic (’25, Markovic), V.  Constantin (’46 Ofosu).

0
0

Articolul Reghecampf, mesaj clar pentru jucătorii săi după 3-0 cu Voluntari: „Să rămână cu picioarele pe pământ și să gestioneze această victorie cu încă una la Arad” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*