Reghecampf nu și-a menajat elevii după eșecul de la Arad: „Un joc slab făcut de noi, la alte reacții mă aștept din partea jucătorilor mei în fața unui stadion plin”

Laurențiu Reghecampf rămâne cu o singură victorie pe banca Universității Craiova (3-0 cu Voluntari) după deplasarea din această seară, de la Arad. Liviu Antal a ținut toate punctele în posesia „roș-albilor”, în timp ce oltenii rămân cu cele trei ocazii ale lui Markovic și șutul periculos al lui Fedele.

Mă aștept la mult mai mult din partea tuturor”

Antrenorul oltenilor a crezut că echipa a trecut peste perioada grea și nu se aștepta la un meci atât de modest contra trupei lui Laszlo Balint. Reghecampf le-a cerut fotbaliștilor să joace fără teamă, referindu-se probabil și la ceea ce au catalogat ei jocul dur al arădenilor. „Un joc slab făcut de noi. Am avut unele situații de a marca, dar nu am avut consistența, agresivitatea necesară, mă aștept la mult mai mult din partea tuturor. Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Eu nu vreau să discut despre arbitaj, avem destui oameni care fac acest lucru. Ei văd mult mai bine fazele, după meci suntem la cald. Sincer nu am văzut nici faza în care Bancu a fost lovit, era departe de mine. Să vin acum și să găsesc motive de ce s-a pierdut meciul, cred că nu este corect. Important este ca noi să facem analiza cum trebuie, jucătorii să facă mult mai mult, adică să încerce să facă pe teren ceea ce fac la antrenamente. Nu vreau să aibă tracul rezultatului și să joace mult mai bine”, a spus „principalul” din Bănie la finele disputei cu UTA.

„Un asemenea public, asemenea stadioane… este pozitiv pentru fotbal”

„Reghe” nu a fost de acord nici cu faptul că echipa sa ar fi fost  inhibată de publicul spectator. „Este cel mai frumos lucru pentru un fotbalist și pentru noi care suntem în fotbal să avem asemenea fani, asemenea public, asemenea stadioane, este pozitiv pentru fotbal. Că mai sunt anumiți spectatori care vin și își revarsă nervii prin tribune, este de înțeles. La alte reacții mă aștept din partea jucătorilor mei. A fost un stadion plin cu fani, un meci frumos, ar fi trebuit să joace fotbal cu mai mult curaj. Iar când ai situații, să marchezi.”, a mai punctat tehnicianul Craiovei.

A fost vinovat Pigliacelli la golul lui Antal? „Poate a fost puțin prins afară, dar în mare trebuia să fim mai atenți”

Koljic, Ivan și Cîmpanu au fost absențele ofensive ale oltenilor, ultimul accidentându-se chiar ieri. În plus, Ofosu a plecat de la echipă, iar Pigliacelli ar fi și el foarte aproape de a se întoarce în Italia. „Nu vreau să discut acum despre problemele noastre medicale, despre plecări, despre veniri. Știm ce probleme avem și le vom rezolva pe parcurs, dar nu este îndeajuns. Jucătorii care sunt la echipă trebuie să-și facă treaba cum trebuie, să intre pe teren, să joace, să respecte culorile clubului pentru că au valoare, de aia sunt la Universitatea Craiova. Pigliacelli nu a semnat cu Pescara, este jucătorul Universității Craiova și a apărat azi. Poate a fost puțin prins afară la faza golului, dar cred eu că în mare trebuia să fim mai atenți. De unde eram nu am văzut faza golului foarte bine, dar am să mă uit la înregistrare și am să discut cu jucătorii”, a concluzionat Reghecampf.

Dacă UTA joacă duminică în etapa a 6-a, CS Universitatea Craiova intră pe teren tot sâmbătă, pe 21 august, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, pe arena „Ion Oblemenco”.

0
0

Articolul Reghecampf nu și-a menajat elevii după eșecul de la Arad: „Un joc slab făcut de noi, la alte reacții mă aștept din partea jucătorilor mei în fața unui stadion plin” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*