Reguli noi de la 1 iunie! Iată ce trebuie să respecți când vei ieși la terasă și nu numai

Reguli noi de la 1 iunie! Vezi ce trebuie să respecți când vei ieși la terasă și nu numai

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a anunțat că este foarte posibil ca de la data de 1 iunie să se deschidă terasele, iar de pe 15 iunie să putem merge chiar și în concediu pe litoral.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Vestea îi bucură pe majoritatea românilor, însă cu toate acestea, nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Un nou set de reguli noi la terase a fost întocmit pentru a limita răspândirea noului coronavirus atunci când românii vor ieși cu prietenii le terasă și toată lumea va trebui să se conformeze.

Reguli noi la terase de la 1 iunie. Ce trebuie să respecte clienții

Regulie noi trebuie respectate cu sfințenie, atât de clienți, cât și de comercianți. Toți patronii care vor intenționa să își deschidă terasele și să primească clienți din nou, sunt obligați să respecte normele în vigoare.

Cel mai important aspect este acela al distanțării meselor la cel puțin 2 metri. Între scaune va trebui să existe un spațiu de 1,5 metri, iar clienții vor purta masca de protecție doar atunci când se află în anumite zone comune, nu când stau la masă ( de exemplu, când se ridică să meargă la toaletă). Totodată, la o masă vor putea sta maxim 6-8 persoane.

Toate aceste norme au fost stabilite de Asociația Restaurantelor din România (HORA) cu Guvernul României și vor fi lansate în perioada imediată, a declarat Dragoș Petrescu, secretar general HORA și proprietar al lanțului de restaurante City Grill, potrivit profit.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*