„Relaxările” au apărut în Monitorul Oficial, UTA reia vânzarea biletelor la meciul cu FCSB până la 75% din capacitatea arenei „Francisc Neuman”

Meciul UTA – FCSB, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I la fotbal, va înregistra un record de asistență după foarte mulți ani încoace. Duminică seara, pe noua arenă „Francisc Neuman”, ar trebui să fie în jur de 8500 de spectatori și asta pentru că măsurile de relaxare luate de autorități își produc efectul din momentul în care au fost publicate în Monitorul Oficial.

Printre ele se află și creșterea numărului de spectatori la meciurile de fotbal de la 50% la 75% din capacitatea arenelor, ceea ce la Arad se traduce în punerea în vânzare a încă aproximativ 2750 de bilete. Ținând cont că primele tichete comercializate miercuri au trecut ca câinea caldă, într-o oră și jumătate și restul își vor găsi, fără îndoială, cumpărători. Startul se dă în această seară la ora 19, după cum anunță gruparea arădeană:

Având în vedere Ordonanța de Urgență numărul 795 din 28 iulie 2021, publicată în Monitorul Oficial cu numărul 741 în 29 iulie 2021, clubul UTA anunță reluarea vânzării de bilete până la 75% din capacitatea Arenei „Francisc Neuman“.
Biletele se vând atât online, la adresa https://www.bilete.ro/…/uta-arad-fcsb-casa-liga-1-31…/ cât și la stadion, începând de azi, vineri, 30 iulie, ora 19:00”
0
0

Articolul „Relaxările” au apărut în Monitorul Oficial, UTA reia vânzarea biletelor la meciul cu FCSB până la 75% din capacitatea arenei „Francisc Neuman” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*