Reliefări

Antrenorul Christoph Daum a alcătuit pentru partidele cu Armenia şi Muntenegru un lot, zic eu, echilibrat pentru cele două meciuri importante din preliminariile Campionatului Mondial. Contestatarii au început campania de denigrare a lui Daum din cauza unor absenţe în lot. Cel puţin sper că ultimele evoluţii ale lui Alibec şi Budescu i-au făcut să înţeleagă de ce nu sunt convocaţi pe moment la echipa naţională.

De altfel, mult prea lăudata FCSB a primit o corecţie pe teren propriu în play-off-ul Ligii Campionilor de la Sporting Lisabona. Nu poţi pleca la luptă cu doi tehnicieni care până mai ieri antrenau în liga a treia, mă refer la Dică şi Tănase.

O altă faţetă mai puţin plăcută a ieşit în evidenţă înaintea partidei Astra – Juventus, când antrenorul demisionar Opriţa s-a prezentat la vestiarul fostei sale echipe. Prin acest gest Opriţa a dat dovadă de lipsă de coloană vertebrală şi mândrie.

ACS Poli s-a întrecut pe sine şi a învins liderul CFR Cluj. Păcat că a stat cu sufletul la gură până în ultimul minut, dar cu atât victoria e mai importantă.

Şi în această etapă aceiaşi arbitri au făcut mari gafe. Până când? Piticul atomic, Marius Avram, a acordat o lovitură de la 11 metri în favoarea echipei Dinamo când atacantul Nemec a călcat pe minge şi a căzut în careu. Sebastian Colţescu a evitat să-l elimine pe Alibec în partida FCSB – Botoşani, că nu strice echilibrul (sic!).

Ripensia Timişoara îşi menţine poziţia de lider în liga a doua şi după a cincea etapă, în timp ce ASU Politehnica a reuşit o victorie la Clinceni de care avea mare nevoie pentru a se redresa. În schimb UTA a fost învinsă la Sibiu chiar dacă a avut avantajul omului în plus timp de o oră. Săptămână trecută sugeram timid că noile achiziţii comportă discuţii. Acum e limpede. Cum se explică faptul că după patru etape jucătorul Roman îşi reziliază contractul şi se reîntoarce la Cluj? Asta în timp ce fostului căpitan al echipei, Alin Gligor, i se sigură un program de pregătire individual de batalion disciplinar.

A început şi campionatul ligii a treia cu rezultate normale în cea mai mare parte. De subliniat victoria categorică a nou promovatei Ghiroda, ce-i drept, în faţa unui adversar fragil.

 

The post Reliefări appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*