Renunță Cosmin Olăroiu la fotbalul arab? Este dorit în locul celebrului Fabio Capello!

Cosmin Olăroiu l-ar putea înlocui pe celebrul antrenor italian Fabio Capello, 71 de ani, pe banca tehnică a chinezilor de la Jiangsu Suning, anunță presa italiană.

Clubul asiatic, care are acelaşi proprietar ca şi Inter Milano, ar urma să oficializeze în orele următoare despărţirea de Capello deoarece italianul a întrerupt relaţiile cu oficialii grupării chineze şi a cerut rezilierea contractului.

Jiangsu Suning a avut un debut nereuşit de sezon, cu două eşecuri în primele trei etape, iar o schimbare de antrenor era preconizată.

„Unele indiscreţii l-au indicat pe Cosmin Olăroiu drept succesor al italianului. Pentru el, este pregătit un contract pe trei ani, în timp ce colaborarea dintre club şi fostul antrenor al echipelor AS Roma, Juventus şi al naţionalelor Angliei şi Rusiei se încheie după mai puţin de un an”, notează presa italiană.

Olăroiu, 48 ani, s-a despărțit în decembrie 2017 de la Shabab Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), după ce a mai pregătit şi alte echipe arabe, Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Sadd (Qatar), Al Ain (EAU) şi naţionala Arabiei Saudite.

Articolul Renunță Cosmin Olăroiu la fotbalul arab? Este dorit în locul celebrului Fabio Capello! apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*