Repartizarea blocurilor ANL, amânată din cauza neînțelegerilor între constructori

Mult așteptata repartiție a noilor apartamente din cele două blocuri ANL, ridicate încă de acum doi ani în cartierul Țesători se amână din nou. Deși, recepția finală și înmânarea cheilor noilor locatari era prevăzută pentru luna iunie, după ce termenul promis a fost schimbat de mai multe ori, situația rămâne în continuare blocată.
Chiar dacă construcțiile sunt finalizate și au toate instalațiile de utilități și echipamentele tehnice, o neîn­țe­legere între constructorul principal și o firmă care ar trebui să ra­cordeze centralele termice ale blocurilor la rețeaua de alimentare cu gaz ține 60 de familii în imposibilitatea de a prelua spațiile locative, pentru care așteaptă de ani de zile.

Blocajul creat are con­se­cin­țe neplăcute pentru cei care sunt la limită de vârstă, în cazul în care lucrurile vor trena în continuare. Unii dintre solicitanți sunt în pericol să piardă oportunitatea de a mai primi apartamentul de care au nevoie.

“Este o discuție încă nesolu­țio­nată pe partea de pro­iect între constructorul general și o firmă din Timișoara care trebuie să facă racordul final de gaz la centrala termică. Celelalte ne­conformități au fost remediate, racordul la gaz fiind singura lucrare care mai trebuie finalizată pentru recepția finală și repartizarea apartamentelor. Problema cea mai stringentă rămâne pentru cei care riscă să depășească vârsta legală, pentru care mai pot beneficia de o locuință de la ANL”, a transmis Primăria Lugoj.

Autoritățile locale au a­nun­țat că listele de beneficiari și anchetele au fost finalizate. Pentru apartamente au fost aprobate două liste, una de către fosta ad­mi­nis­tra­ție și alta de actualul executiv. Conducerea Primăriei Lugoj a comunicat că va lua în considerare, fără rezerve, dosarele de pe ambele liste, care îndeplinesc cerințele legale.

Articolul Repartizarea blocurilor ANL, amânată din cauza neînțelegerilor între constructori apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*